AKTUELNO

Nije štedela reči!

U prvom izdanju emisije ''Grand Specijal'', Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Popović bili su gosti Vesne Milanović i Siniše Medića.

Pevačica je tom prilikom progovorila o svom ljubavnom životu, priznala da li ima nekoga pored sebe, ali i šta je ono što najviše ceni kod ljudi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceca je otkrila zanimljiv detalj o svom ljubavnom životu, ali i da joj muškarac nije potreban za sreću.

Mislim da je muškarac taj koji treba da osvoji ženu, ipak smo mi nežniji pol. Nikada u životu prva muškarcu nisam prišla. Zrela sam osoba, odlično znam šta želim a šta ne želim. Sve sam ostvarila, ne treba mi muškarac da bih bila srećna. Imam svoje vreme, prijatelje, pozitivna sam osoba i večito se smejem, okružena sam ljudima koji mi unose radost.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je priznala da li ima nekoga pored sebe, pa se osvrnula i na bivše ljubavi.

Znate kako, da je valjalo, trajalo bi. Nemam muškarca pored sebe, nemam niti mi treba. Lepo mi je ovako, imam obavezu manje, što je jako bitno. To se ne traži, to se ili dešava ili ne. Ja sam žena koja se isključivo vodi emocijama... A kada prestanu emocije, bolje je da se ljudi lepo raziđu i ostanu prijatelji. Generalno, sa svima sam ostala u dobrim odnosima. Ne volim negativnu energiju, svađe, ne volim baksuze!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. M. Đ.