AKTUELNO

Nastala opšta rasprava!

Zbog punjača za mašinicu za brijanje, koji je nestao pre par nedelja, nastala je prava pometnja u rijalitiju koji obara sve granice, Zadruzi! Više se ne zna ko ga je ukrao, ko ga je otkupio, ko je za njega dobio novac i gde je završio. Ipak, Bora Santana, koji je optužen da ga je ukrao, rešio je da ispriča neke novine vezane za ovu aferu.

Foto: TvPink Printscreen

Sinoć tokom porodičnog sastanka, na kom je glavna tema bila lopovluk u Zadruzi, Bora je ispričao šta se tačno dešavalo sa punjačem:

Ja sam taj punjač uzeo, kao što sam rekao novinarima ovde i kako je sve bilo i kome sam ga dao. Ja s tim punjačem veze nemam. I to nije bila moja ideja, trebalo je da ga dam jednoj osobi. Druga stvar, kada je Marko ustao na sastanku i rekao "Punjač se otkupio", ja sam u šoku bio, otkud punjač, ja sam mislio da je kod njega. Nisam znao da dečko ima veze sa tim. E posle kad su novinari rekli da sam ja uzeo punjač, kada su mene osudili, onda sam ja došao kod te osobe i rekao da, kad već imam veze sa tim punjačem, daj da ja i ti podelimo taj novac, da ne bi delila sa Markom, nego da ja vratim pola budžeta ljudima. Eto, zbog toga sam to rekao. Saški sam odneo te pare za punjač, ali ne znam da li je ona vratila - rekao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KRIVO JOJ JE ZBOG SVEGA! TEODORA OTVORILA DUŠU, PA PRIZNALA ANĐELU: Ne mogu sebi da oprostim to što sam se zaljubila u tebe (VIDEO)

To što je optužena, Sašku je iznerviralo, pa je počela da viče, a onda se priključio i Saša Rudar, koji je pričao o krađi koja je učinjena Žiži Stojanović. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu:

Autor: N.Vujčić

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'