AKTUELNO

Mnogo korisnih saveta, novih recepata, „caka“ koje će vam olakšati život, zanimljivih gostiju i mnogo, baš mnogo smeha očekuje vas u osmoj sezoni najgledanije lajfstajl emisije.

Od danas, svakog radnog dana u 15:30 časova, na TV Pink počinje premijerno emitovanje lajfstajl serijala „Praktična žena“, a kroz recepte, praktične savete i „cake“ za lakšu svakodnevicu vodiće vas Nataša Pavlović

Foto: Promo

„Praktična žena“ je serijal koji donosi toplinu i jednostavan pristup životu kroz kuhinju i ukusna jela, zabavu, goste iznenađenja, kao i niz praktičnih saveta o lepoti, zdravlju, porodici i kući. Za lakšu i lepšu svakodnevnicu, tim praktičnih žena na čelu sa Natašom Pavlović nudi brza i efikasna rešenja za celu porodicu i originalne savete namenjene ženama, ali i muškarcima. 

Bilo da tražite modnu inspiraciju ili praktično rešenje iz kuhinje, želite da vežbate ili se igrate sa vašom decom, emisija otkriva stvari koje se mogu lako uraditi uz minimum troškova i vremena, prolazi kroz najneverovatnije transformacije i isprobava poslednje modne trendove. Upravo u svemu ovome leži tajna gledanosti i popularnosti ove emisije koja raste iz sezone u sezonu. 

Foto: Promo

U prvoj epizodi osme sezonu, koju možete gledati danas od 15:30 časova na TV Pink, Nataša će ugostiti brojne poznate ličnosti koje će se oprobati u kuhinji, izazovima, ali i otkriti neke svoje „male tajne velikih majstora“.

Kod Nataše u goste stiže glumac Dušan Kaličanin, a gde god se on pojavi – smeh je zagarantovan. Tako će biti i u „Praktičnoj ženi“, a Nataša i on oprobaće se u stoju na rukama. A koliko će biti uspešni u tome, procenite sami.

Foto: Printscreen YouTube/RTV Pink

Foto: Printscreen YouTube/RTV Pink

U Natašinoj kuhinji oprobaće se i glumica i voditeljka Marijana Mićić, kao i glumac Andrej Šepetkovski, koji će gledaocima otkriti svoje kulinarske tajne. 

Foto: Printscreen YouTube/RTV Pink

Voditeljku i glumicu Tijanu Čurović će Nataša takođe staviti na neobičan izazov, a videćete i neke impresivne mađioničarske trikove.

Foto: Printscreen YouTube/RTV Pink

U današnjoj emisiji „Praktična žena“ saznaćete još jednu veoma korisnu stvar – kako prepoznati lažni novac.

Foto: Printscreen YouTube/RTV Pink

Još mnogo korisnih saveta, novih recepata, „caka“ koje će vam olakšati život, zanimljivih gostiju i mnogo, baš mnogo smeha sa voditeljkom Natašom Pavlović očekuje vas u osmoj sezoni emisije „Praktična žena“ od danas, svakog radnog dana u 15:30 na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Lajfstajl

#Nataša Pavlović

#Praktična žena

#RTV Pink

#Televizija Pink