AKTUELNO

Oduševila sve pristune!

Pevačica Jovana Nikolić od trenutka kada je kročila na javnu scenu, podigla je veliku prašinu hitom "Moli, moli", ali i svojim atraktivnim izgledom, koji je u tom trenutku bio nesvakidašnji na estradi. Međutim, iako je muzika njena najveća ljubav, ona je odlučila da se povuče kada je postala majka i potpuno se posveti deci.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jovana je ređala hit za hitom, nije "silazila" sa svih radio stanica u regionu, a onda se udala za poznatog biznismena Marka Miškovića. Iako se ne pojavljuju često na gradskim dešavanjima, poznato je da uživaju u porodičnom životu, kao i da imaju dve ćerke - Antoninu i Reinu. Par je zajedno od 2008. godine, a početkom 2015. sklopili su brak bez medijske pompe i velikog slavlja.

Međutim, Jovana se sinoć zajedno sa sestrom Mašom Karić pojavila na rođendanu magazina "Hello" i prošetala crvenim tepihom u nikad izazovnijem izdanju, te tako izmamila uzdahe svih prisutnih. Kako niko nije očekivao da će se pojaviti, fotografi su jedna napravila par fotografija, a pevačica nije davala nikakve izjave, već je samo ušetala u prestižni hotel.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica je za ovu priliku odabrala svečanu haljinu sa "animal" printom, rezom i dubokim dekolteom, a ceo stajling je upotpunila skupocenim nakitom i tašnicom poznatog brenda, te su svi bili mišljenja da je Jovana bila skockana od glave do pete i da nikad bolje nije izgledala.

Autor: P.R.