AKTUELNO

Među našim estradnim umetnicama popriličan je spisak dama sa velikim, prirodnim grudima, koje ih sa sa ponosom nose i prikazuju. Izdvojili smo neke od njih.

JANA TODOROVIĆ

One je pevačica koja ima najveće poprsje na estradi. Njene prirodne grudi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, ali je ona baš zbog njih imala problema sa kičmom.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Zbog velikog obima grudi i njihove težine, imam problem s kičmom. Međutim, ukoliko bih operisala kičmu, za kratko vreme opet bih imala problema zbog obima grudi. Prema savetu lekara, biću prinuđena da smanjim poprsje - ispričala je Jana jednom prilikom, ali je priznala i da se njenom suprugu uopšte ne dopada ta ideja.

SEKA ALEKSIĆ

Seka takođe može da se pohvali svojim prirodnim poprsjem. Jednom prilikom se u medijima spekulisalo kako je radila silikone u grudima, ali ona je ove navode demantovala.

Još mi samo fale silikoni - napisala je davno pevačica na svom Instagramu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

GOCA TRŽAN

Pevačica deluje kao da ima silikonske grudi, ali zapravo to nije istina. Jednom prilikom se na svom Tviter nalogu oglasila i otkrila da zavidi ženama sa malim grudima.

Ponekad baš zavidim ženama s malim grudima. Eto, rekla sam. Ali stvarno, žene s malim grudima nemaju pojma koliko su srećne - iskrena je bila pevačica, koja je priznala da joj je često problem da nađe odgovarajući kupaći kostim.

ZORANA PAVIĆ

Foto: TV Pink Printscreen

Zorana možda ima i najveće poprsje kada su pevačice pop muzike u pitanju. Ističe da su joj grudi zaštitni znak.

Jeste to, negde, moj zaštitni znak, ali ja sam jednom obukla tu rolku.... i to je bilo još gore! Mislim da treba da se držim dekoltea. Uostalom, priroda me obdarila, hvala joj – izjavila je ona jednom prilikom.

NIKOLINA KOVAČ

Jedna je od najmlađih na ovom spisku, ali pevačica Nikolina Kovač u poslednje vreme često postavlja fotografije u kupaćem kostimu. Jednom prilikom se javno pohvalila kako je na njoj sve prirodno.

Foto: TV Pink Printscreen

Na meni je sve prirodno, bilo je dosta komentara zbog mojih grudi, ali nisu mi potrebne silikonske, imam prirodno veće i lepe grudi - pohvalila se Nikolina.

Biljana Jevtić je svoje atribute pokazivala u ranoj mladosti na početku karijere, pa mnogi pamte njene fotografije obnaženih velikih grudi. I naravno, potpuno prirodnih sve do danas. Zbog Biljinog dekoltea mnogim muškarcima zastajao je dah, a pevačica i sada, zna da pokaže čime raspolaže ali na sofisticiraniji način.

Autor: A.A.