AKTUELNO

Odmah skočio!

Aleksandra Nikolić je dobila reč od voditelja Milana Miloševića, kako bi u emisiji "Gledanje snimaka" prokomentarisala ljubavni klip Miljane Kulić i Zole. Reč su dobili i drugi zadrugari.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkad sam ušla ovde, ovo je prvi klip koji me je čačnuo, sad bih zaplakala. Krivo mi je što Miljana sedi pored nekog da bi udovoljila svima oko nje, a njoj je najgore. Njeno srce pripada drugom. Nekako, otkako je poznajem, ona gleda da udovolji porodici, da li će biti Marija i Siniša srećni i zadovoljni. Smeši se, ali vidim da je nesrećna. Bebica je uz nju, ali vidi se da Miljana voli Zolu, oni će biti povezani dugo, dugo... Da sam na Bebicinom mestu, ja bih je pustila. Ona se ugasila, non-stop je sa Bebicom u izolaciji, a ja kad sam došla bila je kao leptirica. Miljana treba da stavi sebe na prvo mesto - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari koji su svedoci njihove veze, ljubavi, kako je to sve proteklo... Slušao sam pažljivo Zolu. Dečko zna kroz šta je sve prošao, ta ljubav boli. Emocije postoje, kad su zajedno u istoj prostoriji, ne mogu da se suzdrže. Moraju biti zajedno. Jedan je život, slažem se sa tim, ali ja ne mislim da je Marija ta koja utiče na to da ona bude sa Bebicom. Utiču sigurno, svaki roditelj želi dobro svojoj deci, ali Bebicino ponašanje ovde, samim tim što zna kakva je ovo ljubav, stvarno je nenormalno. Mora malo da je pusti. Nje nema. Miljana misli kao Zola, ali se boji da iznese - dodao je Mikica Bojanić.

Bebica je sve vreme pokušavao da ubedi Miljanu da je Zola pljuje sa strane.

Ja Zolu pokušavam godinama da navučem da kaže nešto loše o Miljani, nikada nije - rekao je Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi znate da ja nikad nisam imao fizički kontakt, mogu sve da istrpim, imam najjače živce, to je moje mišljenje. Samo ću reći jednu stvar Bebici. Ja za nju nisam nikad ništa loše rekao, osim kad se svađamo. Ja sam spreman da te masakriram istog momenta. Siguran sam da je voliš, spreman sam na sve u tom momentu - poručio je Zola Bebica.
MIljana zna šta sam joj rekao i u kom smislu - odgovorio je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.