AKTUELNO

Šok!

Anđela Ašanin ušla je u InstaGrad nakon večerašnjih nastupa naših takmičara, ali umesto da se ova noć završi uživanjem posle uspešnih performansa, završila se u potpuno drugačijem tonu. Anđela je svim učesnicima, ali i samoj Tamari, saopštila da je diskvalifikovana iz daljeg takmičenja.

Foto: InstaTV

Nakon što je zbog nepoštovanja pravila danas diskvalifikovana jedna takmičarka, večeras je došlo do još jedne diskvalifikacije iz muzičkog šou programa “Prvi bend Srbije”. Do diskvalifikacije je došlo iz istog razloga – zbog nepoštovanja pravila učestvovanja u “Prvom bendu Srbije” i života u InstaGradu, takmičenje je napustila plesačica Tamara Ćosić.

- Divno vas je sve videti, divni ste, predivni ste bili, ali neke stvari se ne dozvoljavaju. Nepoštovanje pravila, nebivanje na random mestu, nebitno da li ste plesač, pevač ili instrumentalista – se ne dozvoljava. Takođe, ono što produkcija nikako ne dozvoljava jesu pretnje, pretnje oduzimanjem života, pretnje “ne želim da budem ovde” i te neke stvari koje je produkcija imala priliku da čuje. Ja sada moram da ti saopštim Tamara da si diskvalifikovana iz ovog takmičenja, možeš da ideš kući – rekla je Anđela, a Tamara se zahvalila takmičarima I produkciji.

Foto: InstaTV

Kao što je bio slučaj i sa današnjom diskvalifikacijom, produkcija “Prvog benda Srbije” će od Tamare, prema ugovornoj obavezi, potraživati novčanu nadoknadu u visini predviđenoj po ugovoru.

Podsećamo još jednom da će produkcija šou programa „Prvi bend Srbije“ i Insta TV-a će i u budućnosti dati sve od sebe da učesnicima ništa ne nedostaje, a zauzvrat će od njih očekivati da poštuju pravila i da se posvete onome zbog čega su došli – da stvaraju muziku i preoblikuju muzičku scenu u Srbiji i regionu.

Autor: P.R.