AKTUELNO

Blogerki Zorani Jovanović, poznatijoj kao Zorannah, večeras su se videle bradavice na crvenom tepihu.

Naime, Zorannah je obukla nezgodnu haljinu za crveni tepih magazina "Hello", ispod koje se sve ocrtavalo, te su svi odmah zapazili da ona nema ni grudnjak.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Našla sam u poslednjem momentu haljinu, jer mi se ništa nije dopalo. Nisam želela šljokice, sve ono što je kič - kazala je Zorannah za medije i dodala da nikad u životu ne bi otvorila društvenu mrežu "OnlyFans" sa provokativnim fotografijama, iako se oskudno obukla za ovaj događaj.

Ona je, takođe, za fotoreportere pozirala sa ćerkom Željka Šašića i bivše supruge Ace Lukasa, Sonje, Sofijom Šašić.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jovanovićeva se osvrnula i na svoju koleginicu i bivšu najbolju prijateljicu Tamaru Kalinić, s kojom više nije u dobrim odnosima, a koja je nedavno i napustila intervju kada joj je postavljeno pitanje u vezi Zorane.

Ne znam šta više da kažem na tu temu, ne mogu da skapiram šta je tu ljudima zanimljivo. Nas dve smo bile drugarice, ja se ovim poslom bavim skoro 12 godina, a nas dve ne pričamo skoro osam... Bile smo drugarice četiri godine, duplo više godina nismo i ljudi mene i dalje pitaju za nju, kao i nju za mene. Nas dve stvarno više ne pričamo, nismo više prijatelji i stvarno više nema potrebe da me bilo ko pita više za to. Da smo obe htele da pričamo na tu temu, ispričale bi davnih dana šta se desilo. Jednostavno, ja nisam neko ko iznosi svoj, a ni tuđ prljav veš, svoje probleme rešavam u četiri oka - zaključuje Zorannah.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs