AKTUELNO

Pevač Darko Lazić i njegova devojka Katarina ozvaničili su vezu posle nekoliko meseci, a folker je sada u ekskluzivnoj ispovesti prvi put progovorio o tome koliko dugo se poznaju, te i da je sve bivše partnerke varao s njom!

Darko kaže da s Kaćom nikada i nije prekidao kontakt iako je bio s drugim ženama.

- Katarina i ja se poznajemo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas. U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života - priča Darko i nastavlja:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Imam dvoje dece iz svojih veza s bivšim ženama i to je lepo. Deca su najlepša stvar i nikad ne bih poništio sve ono iz prošlosti iako sa ženama nije uspelo. Moj život je takav kakav je, sad imam 31 godinu i imam potrebu da se konačno smirim.

Lazić tvrdi da tek sada oseća iskrenu zaljubljenost prema ženi i da su mu se sve prethodne veze dešavale u periodu kad nije bio spreman da se posveti na pravi način.

- Prvi put se osećam da sam stvarno zaljubljen. Ranije sam samo mislio da je tako, ali sam zapravo bio nezreo i nisam to shvatao na pravi način. Boli me uvo kako će bivše da protumače ovo što sam rekao. O njima sve najlepše. Tako je, kako je i neću da se foliram, a njima se izvinjavam. Kad čovek oseti pravu ljubav, nikome se ne pravda. Kaća je starija od mene, nema niko od nas više vremena za greške. Mene briga i za to da li moji kod kuće prihvataju Kaću. Ne žive oni s njom nego ja, ali, iskren da budem, i oni je svi vole. Poznaju je isto koliko i ja i svi su nam vetar u leđa - kaže pevač.

Foto: Instagram.com

Katarina: Ne smetaju mi Darkovi poroci

Darkova devojka Katarina kaže da mu ne smeta ni njegova prošlost ni poroci koje ima s vremena na vreme, te tvrdi da se on u poslednje vreme promenio nabolje.

- Darko je meni isti otkad smo se upoznali, ali jeste sazreo i promenio se u tom smislu. Nisam se plašla da uđem u vezu s njim jer je to stara ljubav. Mozak na pašu, uživam s Darkom i ne obazirem se na to šta ljudi okolo pričaju o nama. Nisam ljubomorna čak ni na to što se Darko čuje povremeno s Anom i Marinom jer znam da je to sve samo oko dece. Zašto da imam nešto protiv? Da su valjale te veze, trajale bi, ovako ništa. Ne plašim se da će ikad da se vrati nekoj od njih. Moji njega poznaju odavno, svi ga vole i nikad niko nije rekao ružnu reč za njega, kao i njegovi kod kuće za mene. To dovoljno govori o poštovanju - rekla je ona.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

Autor: Pink.rs