AKTUELNO

Nije štedela reči!

U Beloj kući danas je aktulena afera "tajne poruke", koje su šokirale zadrugare, a kako je Pink.rs ekskluzivno otkrio ko Aleksandri Nikolić neprestano šalje misteriozne poruke, radi se o Urošu Ćertiću kojoj je svojoj cimerki ostavio čak tri ceduljice.

Foto: Pink.rs

Kako smo već pisali, Ćertić u svojim tajnim porukama pominje i M.Z., odnosno Marijanu Zonjić, bivšu zadrugarku i pevačicu koja je jedno leto provela u španskom gradu Marbelji, što je Uroš takođe pomenuo u ceduljici. Ovim povodom pozvali smo Marijanu, kako bi nam ona otkrila o čemu se zapravo radi, zašto je pominju i kakva je zapravo konatacija između nje, Aleks i Ćertića.

Ja sam u šoku! Ne znam odakle sad to pominjanje mene... Ja nikada nisam spominjala da smo mi bile negde zajedno, jeste ona bila u Španiji, bila sam i ja, ali nikada nismo bile zajedno ni na kakvom odmoru. Ja sam Aleks upoznala u "Zadruzi", pre toga mi se javila na Instagramu da me pita nešto oko ulaska, stvari i to, kako to ide, i to jedini put da smo se mi čule. Nikada nismo bile zajedno negde, nemamo nikakav odnos, osim toga što me je pitala tada, tražila savet, to je to. Ne znam zašto me sada spominju - priča Marijana zbunjeno za Pink.rs, pa nastavlja:

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Sve mi je čudno, volela bih da ga ispitaju zašto me spominje. Ne poznajem Uroša, prvi put ga sad vidim u "Zadruzi". U nekim izjavama do sada sam njega izdvajala kao omiljenog, jer mi je stvarno gotivan ove sezone, pa sad tu može da se poveže svašta nešto, ali evo sad gledam, mislim da se mi čak i ne pratimo! Da, ne pratimo se, nismo se nikad ni dopisivali, ne znam zašto bi njoj nešto pričao o meni... U šoku sam! Sad gledam i moje dopisivanje sa Aleks, vidim da je obrisala poruke... Ne znam što bi brisala, možda je to i Dejan obrisao, ko zna, mislim da ona nije imala drugi profil sem ovog, ali vidim da je sva dopisivanje sa mnom obrisala. Sve mi je tu nešto čudno, ne znam ko šta tu mulja, što mene uvlače, ne kapiram - ističe Zonjićeva.
I što uopšte on njoj daje bilo kakve savete? Ako su već drugari, nek joj kaže u oči šta ima, a ne ovako da krije. Pominje i Dejana koliko vidim, on je kao njihov prijatelj, ovako joj samo uvlači u probleme, ako im je prijatelj, što radi ovo? Baš me zanima šta se tu krije - znatiželjna je bišva zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju razgovora, ona je otkrila i kakvo je njeno mišljenje o Nikolićevoj, te zašto su prekinule svaki vid kontakta.

Aleks i ja smo se družile u "Zadruzi", ali svi znaju da sada nismo u dobrim odnosima, napolju smo se i svađale u "Narod pita", ali da ja nju znam od ranije - ne, niti mi je takva osoba potrebna u životu! Družile smo se, ali sam shvatila da je ljigava i dvolična u nekim postupcima prema meni, ne treba mi takva osoba u životu. Iskrena da budem, zabole me uvo za tu Aleksandru, ali bih ovo volela da saznam, što me spominju kad nemam veze ni sa njom, a ni sa Urošem - zaključuje Marijana Zonjić za Pink.rs.

Autor: Predrag Radosavljević