AKTUELNO

U spavaćoj sobi se odvijao pravi ženski razgovor.

U "Zadruzi" su se od samog početka stariji ukućani odvojili od mlađih, te u takvim društvima i provode većinu slobodnog vremena.

Foto: Printscreen Youtube

Tako su ovoga popodneva u priču ušle Tanja Jovićević, Milica Dugalić, Snežana Mišković Viktorija, Saška Karan i Žiža Stojanović koje su komentarisale mlađe ukućane, a onda su počele da govore o odnosima u seriji "Sulejman Veličanstveni".

Vidite vi kako je ona njega smotala. Ona ima onaj hod i onu glumu i duge noge, kako ga je samo nadmudrila - opisivala se one glavnu glumicu ove turske serije, koja je tumačila lik legendarne Hurem.

Foto: Printscreen Youtube

Pored Žiže ni sve ostale pristutne zadrugarke nisu krile koliko su očarane tom glumicom, kao i ljubavnom pričom koja je bila glavna tema ove kultne serije.

Meni se, recimo, uopšte nije dopadala ona njegova prva žena, sva je bila bledunjava - prokomentarisala je Saška Karan još jednu glumicu iz ove serije.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon ove priče počele su da komentarišu i oblačenje mlađih, a nije isključeno da će im se uskoro na tapetu naći i Luna i Sloba čija ljubavna priča podseća na savremenu verziju Sulejmana koji ostavlja svoju prvu ženu zbog ambiciozne Hurem.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'