AKTUELNO

Da li će Alesija i Pablo uspeti da reše svoje probleme ili će ovo takmičenje nastaviti kao bivši ljubavni par?

Pavle Milevski Pablo i Alesija Ćustić juče su pred voditeljima Anđelom Ašanin i Markom Đedovićem, ali i pred milionskim auditorijumom koji prati „Prvi bend Srbije“, zvanično potvrdili da su u vezi, a u toku dana došlo je do prvih nesuglasica, koje su dovele do raskida.

Problem je nastao kada je takmičarima bilo dozvoljeno da čitaju poruke gledalaca koje pristižu na sajtu instatv.rs, a jedan gledalac postavio je pitanje Alesiji: „Da li si smuvala bubjara?“, misleći na Miloša Kneževića. Ova poruka razbesnela je Pabla, koji već primetio da su se Alesija i Miloš muvali na probi, što je dovelo do toga da reper uđe u svađu sa bubnjarom. Zbog toga je Alesija odlučila da se distancira od Pabla, a zatim i otvoreno počela da muva Miloša.

Naime, dok je Alesija sedela u pušionici sa Petrom Jovićem i Vukom Manojlovićem, pridružio im se Miloš i, slučajno ili namerno, seo do zgodne plesačice, a ona mu je odmah udelila kompliment.

Ti najbolje mirišeš - rekla je Alesija i zavodljivo prebacila nogu preko njegove, na šta je Miloš, imajući u vidu svađu sa Pablom rekao:

Foto: Printscreen YouTube/Insta TV Srbija

Neka đavole tamo.

Ipak, Alesija se nije dala obeshrabriti ovim odbijanjem, te je istakla da voli da ima interakciju sa Milošem, a potom počela i da ga češka po glavi. 

Foto: Printscreen YouTube/Insta TV Srbija

Nakon što se požalila i Petru Tegetliji na Pablovu ljubomoru, Alesija je rešila da porazgovara sa reperom i objasni mu da je bolje da stave tačku na vezu.

Mi nikad nismo ni bili zajedno. Previše je to zaj*bancije za mene. Ne sviđa mi se tvoj pristup – rekla je Alesija, na šta se Pablo nasmejao, što ju je još više razbesnelo:
Nije smešno. Ovo gleda 2.000.000 ljudi. Ti mene spuštaš brate, umanjuješ moj značaj i moju vrednost.

Foto: Printscreen YouTube/Insta TV Srbija

Foto: Printscreen YouTube/Insta TV Srbija

Nakon ovog neuspešnog razgovora, Alesija se požalila Dušanu Crnobrnji i Stefanu Radiću na Pabla i njegove ljubomorne scene, a zatim je legla na krevet i zaplakala. Uplakanoj Alesiji prišao je i Pablo, nakon čega su neko vreme zagrljeni ležali, dok je Alesija plakala kao kiša. 

Foto: Printscreen YouTube/Insta TV Srbija

Da li će Alesija i Pablo uspeti da reše svoje probleme ili će ovo takmičenje nastaviti kao bivši ljubavni par, ostaje nam da saznamo u narednim mesecima dok traje „Prvi bend Srbije“ na Insta TV-u!

Autor: M.Đ.

#Alesija Ćustić

#Insta Tv

#Pavle Milevski Pablo

#Prvi Bend Srbije

#Takmičenje

#rijaliti