AKTUELNO

Zbog nepoštovanja pravila produkcije, jedna od takmičarki napustila je najbolji muzički šou program.

„Prvi bend Srbije“, muzički šou program koje se od petka emituje na Insta TV, nastao je sa idejom da se promoviše pop i rok muzika, ali i da se različiti talentovani muzičari povežu, sviraju zajedno i stvaraju novu, kvalitetnu muziku. 

Da bi učesnici mogli u potpunosti da se posvete stvaranju muzike i usavršavanju svojih talenata, produkcija se potrudila da im sve bude obezbeđeno i da ni o čemu ne moraju da brinu – od hrane koja im se dostavlja svakodnevno, do najkvalitetnijih muzičkih intrumenata i prateće muzičke opreme. Međutim, nekima ni to nije bilo dovoljno. 

Kao i u svakom takmičenju, postoje određena pravila učestvovanja i, u ovom slučaju života unutar InstaGrada, koja se moraju poštovati i kojih su takmičari bili svesni kada su doneli odluku da postanu deo revolucionarnog šou programa kakav do sada nije viđen na ovim prostorima. Takođe, bili su svesni činjenice da će za kršenje ovih pravila biti adekvatno kažnjeni. 

Upravo zbog nepoštovanja pravila ovog šou programa, produkcije, kao i ostalih takmičara koji su u „Prvi bend Srbije“ došli da bi usavršili svoj muzički talenat, produkcija ovog šou programa donela je odluku da klavijaturstkinja Antonina Tea Sala bude diskvalifikovana iz daljeg takmičenja u „Prvom bendu Srbije“. Produkcija šou programa „Prvi bend Srbije“ će zbog diskvalifikacije, a prema ugovornoj obavezi, od Antonine Tee Sale potraživati i novčanu nadoknadu.

Odluku o diskvalifikaciji takmičarima i gledaocima saopštili su voditelji Ksenija Veličković i Marko Đedović uživo u programu.

Došli smo jutros ne tako lepim povodom. Antonina diskvalifikovana si, možeš napustiti kamp odmah zbog nepoštovanja pravila koja si ugovorom potpisala, zbog neodlaska na probe, nepoštovbanja članova benda – saopštio je Marko Đedović.

Foto: Printscreen YouTube/Insta TV Srbija

Nakon Antonininog izlaska iz InstaGrada, Marko Đedović se još jednom obratio svim učesnicima.

Pravila se moraju poštovati. Mislim da smo maksimalno korektni prema vama, tako će i ostati dok ste vi takvi. Kada vi ne budete takvi, svako će morati da snosi posledice za ono što radi, kao i u životu. Veoma dobro znate kakav ste ugovor potpisali, gde ste došli i na koji način se morate ponašati. Jednostavno, poštovanje je nešto što je uzajamno. Ne možete da ne prisustvujete, može se ne raditi sa bendovima, nema priča i izgovora. Svi znate kakve posledice snosite potpisanim ugovorom, kada na ovakav način izađete odavde. Sve znate, svi ste punoletni, osim Petra, ali tu je njegov tata, tako da, to su stvari koje morate znati. Neke granice se ne mogu prelaziti, bezobrazluk se neće tolerisati. Verujte mi da vam zavidi ogroman broj ljudi. Ovo su stvari koje mi kao produkcija nećemo tolerisati ubuduće. Na probe se mora ići, autorske pesme se moraju raditi, a vama bi to trebalo da bude zadovoljstvo, a ne prepreka. Nema izgovora za nerad, nedisciplinu, bezobrazluk i vaspitanje – završio je Marko Đedović.

Foto: Printscreen YouTube/Insta TV Srbija

Produkcija šou programa „Prvi bend Srbije“ i Insta TV-a će i u budućnosti dati sve od sebe da učesnicima ništa ne nedostaje, a zauzvrat će od njih očekivati da poštuju pravila i da se posvete onome zbog čega su došli – da stvaraju muziku i preoblikuju muzičku scenu u Srbiji i regionu. 

Autor: M.Đ.