AKTUELNO

Turbulentna noć!

Prošlu noć na velelepnom imanju obeležio je ulazak voditelja Milana Miloševića u Belu kuću zbog emisuje "Pitanja gledalaca". Zadrugarima su pitanja postavljali gledaoci najgledanijeg rijalitija, a njima nije bilo sve jedno kada su shvatili sud naroda.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Na prvo pitanje na početku emisije bilo je za za Maju za pravu svadbu sa Bilalom, na šta je ona rekla da ima vremena za to, ali da joj je drago jer je osporila rečin svog oca Takija da se nikada neće udati. Maja je potom otkrila da li je Bilal njen idealan muškarac, a onda otkrila da li joj smetaju mišljenja zadrugara. Nakon toga je pokrenuta je tema o venčanju Bilala Brajlovića i Maje Marinković. Naime, na pitanje koje je bilo postavljeno Zvezdanu Slavniću o tomo što je prihvatio da bude matičar upravo Maji i Bilalu na svadbu , znajući da to budućem mladoženji smeta, Zvezdan je objasnio da je on porazgovarao sa Bilalom i sve to sredio. Međutim, ipak je došlo do sukoba u toku emisije.

Usledio je pitanje za Maju za pravu svadbu sa Bilalom, na šta je ona rekla da ima vremena za to, ali da joj je drago jer je osporila rečin svog oca Takija da se nikada neće udati. Maja je potom otkrila da li je Bilal njen idealan muškarac, a onda otkrila da li joj smetaju mišljenja zadrugara.

Bilal je otom otkrio kako se oseća kada Maja pominje njene bivše momke, pa je Maja priznala što to radi. Ona je potom zabranila striptizete Bilalu na momačkoj večeri. POtegla se i tema da Ivan Marinković želi da uništi svadbu Maje i Bilal pa su se oni sukobili oko toga.

Naredno pitanje poteglo je temu odnosa MIlice Veselinović i Aleksandre Nikoić, te je Uroš Ćertić rekao da je Milica ljubomorna na Aleksandrinu lepotu,dok ju je Aleks branila. Miljan Vračević je komentarisao ponašanje Milice pa otkrio da ona krije mnogo toga o Aleks. Milica je svima odgovorila na to, a Dejanu Dragojeviću je najavila razgovor kada izađe iz zadruhe.

Usledilo je pitanje za Miljanu Kulić koja je priznala da ne želi da njena majka Marija uđe u rijaliti, a potom ubeđivala sve u njene emocije sa Nenadom Macanovićem Bebicom, da bi je Sanja Grujić spustila sa komentarima za Zolu.

Zola je potom otkrio da mu se najvše sviđa Anita Stanojlović, ali ga je potom Maja spustila kometarom da je samo jedna Miljana u njegovom životu,

Ivan Marinković je komentarisao Bebicu:

Prvo, nemamo odnos da bi bila netrpeljivost. Ovaj čovek pored obaveza koje ima perma Miljani ne može da ima kontakt sa drugima, ne verujem da će se to promeniti. Baulja po kući samo kad je Miljana u pitanju. Kad već pričamo o tome, razmisliću o tome, ali mislim da ima neke namere. Šta ako im sruši zgradu u Nišu da napravi zgradu, kvadrat raste, da mi sin ostane bez gajbe. Taj deo je od lošeg dela Niša, Kulići su napravitli od tog dela napravili kao Dedinje u Beogradu. Na cigareti mi je rekao jednu stvar, ničim izazvan, bila je tema Zola i on i on kaže meni: "Meni je ovo smešno, videćeš kakav će haos da bude kad se potegne tema Željko". Rekavši to, Bebica je pokazao to kao da on voli. Ispada da on ima skrivene planove kad je kompletna porodica u pitanju. Tako mi deluje. On ima svoju decu, mi radimo ovde da se moj odnos sa detetom poboljša, on kaže da ja neću biti otac. Potpuno je nebitan, čudno je da se meša u to. Ima skrivene namere. Ali ne znam da ih prepoznam - rekao je Ivan pa Miljani postavio ultimatum.

Nakon toga je Ivan komentarisao ponašanje Kulića prema malom Željku, a onda je Zola rekao da ga Željko nikada nije zvao tata.

Za crnim stolom, nakon toga je nastala je rasprava oko podele uloga na svadbi Maje Marinković i Bilala Brajlovića. Zorica Marković je upala u žestoku raspravu sa Jelenom Golubović koja je 'majka' Majinom budućem suprugu. Nakon toga se potegla tema da li je Ana Spasojević ljubomorna na svadbu Maje i Bilala.

Nakon emsije, Miljana i Bebica su se mazili, dok je Sofija Una Manić zamerila Marku Markoviću što se šali sa drugim devojkama jer to njoj smeta.

Danas vas na programu Zadruge očekuje nastavak emisije "Pitanja gledalaca" a zadrugari će opet osetiti na svojoj koži sud naroda. Zato ostanite uz kanal TV Pink, a sve vesti o najgledanijem rijalitiju čitajte na portalu Pink.rs!

Autor: Pink.rs