AKTUELNO

Haos!

Miljana Kulić i Ivan Marinković, posvađali su se oko zajedničkog deteta, a on je otkrio nove detalje susreta sa Željkom kada je bio u Nišu.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko godina ima Željko? 4? Dete uopšte nema razvijenu moć govora, on je na nivou deteta od godinu i po, dve... Za dete od 4 godine mora da bude rečitiji - pričao je Ivan
Videćeš kad dođe, ne zatvara usta, dete ide na engleski - ubacili su se Miljana i Bebica.
Ponoviću, detetu koje nije videlo oca, posle toliko momaka koji su se provlačili kroz Miljanin život, ja ulazim na vrata i sa vrata mu kažu: "Ovo je tata, tata, tata". Ja još nisam ni seo. Željko je jako razmaženo dete, to mi se ne dopada. Soba je bila kao da su tri bombe pale i u tom trenutku je Željko uzeo neki smoki koji sam doneo i počeo da baca po podu. Moja ćerka to nije radila... - pričao je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Neće uvek neko da ide za njim i da skuplja. Bacao se po kući, a Marija je išla za njim i skupljala. Tako sam i ja ćerku naučio za dva dana, da će da se povinuje meni i majci. Kada se dete igra, to je u redu, ali ako zna da baca igračke, onda treba da zna i da se pokupe. Nećeš ga učiti sa 15 godina - nastavio je Ivan.
Ja se apsoloutno slažem sa Ivanom. Ja mu kažem da nemam para za smoki, onda dođe Marija i kupi mu smoki. A za ovo drugo grešiš, on je prepametan - govorila je Miljana.
Kada sam ja rekao nešto o Željku, ušla je Tijana i svašta mi je rekla. Pričao sam sa tvojim tatom, naravno da ću da popričam sa čovekom, šta sam trebao da mu kažem ''Ma*š u pi*ku materinu''. Lepo sam joj rekao da ja sa njom nemam šta da se svađam, vi ste dozvolili da ona bude jedan od staratelja i dali ste joj moć... - nastavljao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mu je tetka, vezana je za njega, nema dana da mu ne kupi igračku - prekidala je Miljana.
Nemam ja ništa protiv i treba, ali niko ne može da mi se meša u naš odnos! Ni Marija ni Siniša, ni Tijana a kamoli Bebica - govorio je Ivan.
On je mnogo lep i pametan - prekinula je Kulićeva.
Ima na koga da bude lep pametan a i talentovan - odbrusio je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažeš da ne zna da priča - vikala je Miljana.
Ma*š bre! Nemoj da mi stavljaš reči u usta! Ti ćuti, idiote - viknuo je Ivan na Bebicu.
U moj odnos sa Željkom i Ivanom, niko se neće mešati, evo ja sada to kažem! - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kada sam se razveo, nakon par meseci sam ušao neočekivano u jdnu emotivnu vezu... Ona je bila u braku i imala je dete koje je imalo godina kao sada Željko. Za godinu dana, nikada nisam osetio da ja treba da se vidim sa detetom, mešam ili radim nešto... Iako im se brak raspadao, nikada nisam želeo da im se mešam. A Bebica, ne znam... Osečćam neku skrivenu nameru, siguran sam u to - govorio je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Miljana bila u bolnici, normalno je da je Bebica bio tu, uz njih. Potpuno je prirodno. Ne branim ga - dodala je Zorica.
Naravno, jer on bi sve uradio... - dodao je Ivan.
Sve ćemo čuti kada dođe Marija - rekla je Zorica.
Marija i Siniša nisu bili za mene, u tom trenutku opravdano. Marija najbolje od svih nas poznaje svoje dete i zna da ona 'nije normalna'... Marija zna da je jedini spas da bude sa Bebicom - govorio je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.