AKTUELNO

Domaćini emisije "Pitam za druga", Stefan Kandić Kendi i Stefan Milošević Panda, ugostili su bivšeg zadrugara Nikolu Orozovića.

Fitnes trener i bivši zadrugar se nakon pogledanog priloga, osvrnuo na Anitu Stanojlović, te je prokomentarisao kako mu ona deluje.

Kakva ti je Anita? - pitao je Panda.

Foto: RED TV Printscreen

Iskreno, koliko je izdižu, ne izgleda tako dobro. Vidi se da nikada nije trenirala. Mislim da je pravi proizvod za rijaliti. Može da se izvaja tako kako treba da bi ostala tu - rekao je Orozović.
Da li to kažeš zato što smo imali priliku da vidimo ovo i ovo što joj je Zorica rekla: "Marko je bomba za tebe" - rekao je Panda.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Dobar je materijal za to. Ići će do kraja, nema šta. Kakva god da je voda, ona pliva. Nije dobra za život, dobra je za rijaliti...Nemam šta da kažem o Zorici, ista fora ista priča- rekao je Nikola.
A Zolander - pitao je Kendi.
Dosta se promenio, drugačiji je. Stekao je kredibilitet za rijaliti. Želim mu iskreno u top tri, bilo bi mi drago, jer znam celu tu priču i da nema materijalnih sredstava. Bilo bi mi kul da nešto napravi. Igra se...Ne bih nikada rekao da će Zola biti glavni od frajera, ali ako gledamo, takvi su svi bili, pa št ne bi i on - rekao je Orozović, pa je dodao:

Foto: RED TV Printscreen

Kao Maja, ona je stekla previše samopouzdanja - nasmejao se Orozović.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.Ž.