AKTUELNO

Večeras od 20 časova budite uz InstaTv!

Na prvoj interaktivnoj televiziji u regionu Insta TV prošlog petka spektakularnom ceremonijom otvoren je najbolji muzički talent šou program na ovim prostorima – „Prvi bend Srbije“.

Projekat na kom je Željko Mitrović radio deset godina, ima za cilj da afirmiše mlade umetnike i promoviše kvalitetan zvuk, ali i da sve talentovane mlade ljude podstakne da se vrate pop i rok muzici, ali i nekada popularnom sviranju u garažama. Ono što će dodatno popularizovati ovaj projekat jeste interaktivnost - gledaoci će putem kreiranja naloga na sajtu InstaTV.rs moći da glasaju za svoje omiljene takmičare i utiču na ishod takmičenja, ali i da prate program Insta TV-a. Prva sezona talent šou programa „Prvi bendi Srbije“ trajaće četiri meseca, u okviru kojih će 36 muzičara, pevača i plesača svake nedelje formirati šest bendova od po šest članova, i imati radionice, probe i nastupe. Takmičari imaju i mentore koji će im pomagati u pripremi nastupa, a za sve učesnike obezbeđeni su najsavremeniji muzički instrumenti koji će im biti na raspolaganju. Svih sedam dana se spremaju za šou, kada će pred publikom svirati i cover i autorsku pesmu, za koju će se glasati, a bend sa najboljim rezultatima biće nedeljni pobednik.

Foto: Instagram.com/zeljkomitrovic, Jelena Simonović

Večeras će nastupiti šest bendova pred publikom, a oni će se predstaviti ''kaver'' pesmama koje su pripremali danima unazad. Ovo je ujedno i priprema za spektakularne nastupe u nedelju kada će pred žirijem izvesti kavere i autorske pesme i kada će se odlučiti o pobedniku.

Večeras od 20 časova budite uz InstaTv i uživajte u fantastičnim nastupima spektakularnih šest bendova, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Foto: Promo

Autor: M.K.