AKTUELNO

Bivša učesnica "Zadruge" Kristina Spalević, koja je u blagoslovenom stanju, preživljavao pakao na društvenim mrežama gde prete smrću njoj i njenom nerođenom detetu.

Izabranica Kristijana Golubovića podelila je snimak na kom izvesni Đurko javno, u lajvu na Instagramu, preti smrću njoj, njenom partneru i njihovom nerođenom detetu.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Od Kristijanove bebe ću pljeskavice da pravim! Kristijane Goluboviću, decu ću da ti sahranim, zajedno sa tobom! I decu tvoju rođenu i tebe ću, zajedno sa onom tvojom Kristinom k*rvom, da pretvorim u pljeskavice i ćevape! Ideš u pljeskavice, mamu ti j*bem raspalu - rekao je dotični čovek, o kom je Kristina otkrila dodatne detalje:
Osoba koja je u razbojništvu ubila čoveka za 1700 dinara. Na morbidan način imao odnose sa rođenom sestrom (doživljaj je prepričavao zatvorenicima iz ćelije koji su ga zbog toga prebili), a kada je završio u zatvoru, u istom je silovao mačku. Pazite kad ovakvi imaju prostor na mrežama, još sa onim pričama. Ne moram da napominjem da je zavisnik na tabletama i ko zna čemu još - poručila je Kristina.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Autor: D.T.