AKTUELNO

Milan Topalović Topalko godinama je u braku sa suprugom Vesnom, koja je takođe pevačica, a kao plod njihove ljubavi rodila se Helena Topalović.

I dok za Helenu kruže priče da je prava lepotica, mnogi su zanemarili njenu majku. Prema Topalkovim rečima, Helena je lepotu nasledila od majke Vesne.

Foto: Instagram.com

Vesna je aktivna na društvenim mrežama, a sada su svi primetili kako je njeno lice na slikama potpuno ispeglano, toliko da joj se ne vidi nijedna bora na njemu. Na objavama izgleda kao devojka, pozira u skupocenim automobilu, zbog čega komentari samo pljušte. "Šta se desilo sa Vesnom", "Šta je radila na licu", "Gledaj majku biraj ćerku", bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, kako je pevač jedno ispričao on je suprugu upoznao kad je imao 19 godina i od tad oči ima samo za nju.

Foto: Instagram.com

Ja sam je upoznao kada sam imao 19 godina. Bend čiji je član bila i Vesna, zvao me je da idemo u Nikšić da pevam s njima. U to vreme je bilo rizično ići tamo. Prethodnog pevača su pretukli, a ja sam pristao da idem ako mi plate - rekao je Topalko.

- Kada sam je upoznao delovala je prilično zatvoreno za ljude koje prvi put vidi. Naročito prema meni. Sedeli smo zajedno, niti je htela da priča sa mnom, niti da me pogleda, ništa - ispričao je pevač.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs