AKTUELNO

Opšte narodno veselje!

Pevačica Mina Kosić je napravila pravi spektakl na sinoćnoj žurci u Zadruzi.

Miljana Kulić je rasplakala svog dečka Nenada Macanovića Bebicu koji joj je po ulasku oprostio što ga je ostavila zbog Zole, a večeras ju je ponovo uhvatio kako gleda u njegovom pravcu. Miljanu veoma zabrinulo njegovo ponašanje, te je krenula da rešava još jedan u nizu njihovih problema.

Ne moraš da mi pričaš ja sve vidim. NIje mi jasno što to sve radiš. Jedeš mi džigericu - rekao je Bebica.
Dođi vamo da te cokim, biće ti bolje. Nemoj da se nerviraš. Šta smo rekli seti se, kuda ti, tu i ja - rekla je Miljana i poljubila Bebicu.

Lazar Čolić Zola i Maja Kovačević se nisu razdvajali tokom žurke, a on je našao priliku da joj prizna šta zaista misli o njenom načinu odevanja. Otkrio joj je kakav je utisak ostavila na njega pre nego što se uselio u Belu kuću, što je nju šokiralo, te je istakla da je jedna od rethih zadrugarki koja ima stila.

Ja sam jedna od retkih ovde, koja nije seljančura - rekla je Maja.

Nešto bez čega retko koja nedelja može da prođe je svađa Adama Đoganija i DJ Tamaris. Njih dvoje su se sukobili, a Bilal Brajlović je pokušao da smiri Đoganija kako ne bi napravio problem.

Marš, klošarko. Ona će da dolazi ovde, kada mi je loše i da mi ke*a - rekao je Adam.
Dođi, ajmo da zapalimo - rekao je Bilal.

Zorica Marković je doletela da smiri Adama, a on joj je otkrio da je srž njihovog problema što Tamaris nije bila zadovoljna pivom jer ga ne pije. Pevačica mu je objasnila da treba da preseče i da krene svojim putem umesto što se izjeda i nervira zbog osobe kojoj je samo karijera bitna.

Dam joj sve i opet ne valjam. Zorice napravila je problem jer ne pije pivo, ne mogu Moet da joj nađem. Ne mogu da budem srećan zbog nje - rekao je Adam.
Ne treba da idete u krevet, ti si prema njoj besprekoran, ja to vidim. Ona je meni rekla da želi slobodu, počela je drugačije da se ponaša. Vidim da si ti sad sa Bilalom dosta, dao si joj slobodu. Ako hoćeš iskreno, vas dvoje ste dva sveta, od toga nema ništa - rekla je Zorica.

Iako je Miljana mislila da je odobrovoljila Bebicu poljupcima i pesmom, on je nastavio da joj ljubomoriše, što je Kulićevu razbesnelo, pa je krenula da pravi haos po imanju. U naletu besa ga je ostavila, gađala stolicom i vikala da je ostavi na miru.

Šta radim? Ostavi me na miru više - kazala je Miljana.
Što gledaš u njega?(Zolu) - upitao je Bebica.
Neću ni sa kim da budem. Skloni se od mene, nećeš ni ti moći da me isprovciraš. Odoh - rekla je Miljana.

Miljana je odlučila da potpuno smetne Bebicu sa uma, pa je sa Brendonom i Bilalom Brajlovićem zatražila zadatak kod Drveta mudrosti kako bi dobili još alkohola. Brajlović je još ranije istakao da bi uradio sve za limenku piva, pa je tako pristao da zaprosi Maju Marinković koja se u prvi mah veoma iznenadila, a zatim izgovorila sudbonosno da.

Slušaj sad, posle ovoliko dana, godina, mislio sam da se nikada neću više zaljubiti. Majo, da li se želiš udati da mene? - upitao je Bilal.
Da - kazala je Maja.

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić nakon žučne rasprave, odlučili su da nastave dalje, kao da svađe nije ni bilo. On joj je stavio do znanja koliko mu znači i šta bi sve bio spreman da učini za nju. Nakon što ju je kupio ovom veoma teškom izjavom, Miksi je odlučila da ga počasti vrelom akcijom u izolaciji.

Je l' znaš da bih ja poginuo za tebe? - upitao je Bebica.

Miljan Vračević i Jelena Golubović ušli su u žrestoku raspravu, prilikom čega je Golubovićeva istakla da je Miljan impotentan muškarac.

Tebe kad vidim, uvuče se, morao bih da mu pevam: Pusti oužu rogove - rekao je Miljan.
Tebi je potrebna neka vijagra, veruj mi - kzala je Jelena.

Nakon što su Bilal i Maja krunisali svoju ljubav prosidbom, uvukli su se u krevet i odlučili da proslave se*som. Prepustili su se strastima ni najmanje se ne obazirući na budne zadrugare. Iako je Majina omiljena poza ona u kojoj dominira, Brajlović je odlučio da danas zamene uloge.

Autor: M. M.