AKTUELNO

Najlepša devojka u Srbiji je ispričala sve o teškom periodu, kada je pre dve i po godine izgubila majku.

Ove subote u emisiji "Magazin In", autorke i voditeljke Sanje Marinković, gledaoci će moći da ćuju iskrenu ispovest Mis Srbije, Ivane Trišić.

Devojka koja je izabrana za najlepšu u našoj zemlji iza blistavog osmeha krije veoma tužnu priču.

Foto: Ivan Dobričić

Naime, ona će u emisiji "Magazin In" pričati o gubitku majke, koji je i te kako uticao na njeno odrastanje.

Svako od nas je imao neki veliki problem u životu. Recimo, ja sam mnogo patila zato što je moja mama umrla pre vremena, mlada. Ali izborila sam se sa svim tim, napredujem, radim na sebi i učim. Sledeće godine ću biti na "Miss World 2018" - rekla je Ivana u emisiji "Magazin In".

Foto: Printscreen Youtube

Sa Ivanom će se u kutku za rešavanje životnih problema naći i voditeljka emisije "Premijera-Vikend specijal", Tijana Prica, ali i voditeljka vremenske prognoze na TV Pink, Marija Egelja, koje će pokušati da daju odgovor na pitanje kako se leči patnja.

O tome kako su lečile svoje patnje kada su pogrešno birale i osećale prazninu u duši i srcu, pričaće Sanjine gošće Maja Gojković, Mirjana Bobić-Mojsilović, Snežana Savić i Slađa Vujičić.

Foto: Instagram

One su se dotakle i priče o današnjim devojkama, kao i o tome kakve muškarce one traže.

- Takve iste cure, sa punim ustima, vrebaju iste muškarce, koji imaju ključ od dobrih kola i tompus - rekla je Slađa, a sa njom se složila i Mirjana.

Foto: Printscreen Youtube

Maja Gojković je otkrila da je u srednjoj školi radila kao hostesa, a njima će se u studiju pridružiti i glumci iz popularne bosanske TV serije "Lud, zbunjen, normalan" - Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović - koji će se pobrinuti za još bolju zabavu.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite još jednu zanimljivu epizodu popularne emisije "Magazin In" u subotu 28. oktobra od 17 časovasamo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ivana Trišić

#Magazin In

#Maja Gojković

#Mirjana Bobić Mojsilović

#Mustafa Nadarević

#Sanja Marinković

#Slađa Vujičić

#Snežana Savić

'