AKTUELNO

Slavni par navodno stavio tačku na svoju romansu.

Barbara Šegetin i bosanski teniser Damir Džumhur pre godinu dana postali su roditelji malog dečaka kojem su dali ime Luka, a danas je u medijima kao bomba odjeknula vest da je slavni par navodno stavio tačku na svoju romansu.

Foto: Instagram.com/barbara__segetin

Rijaliti zvezda izbrisala je sa društvenih mreža sve zajedničke fotografije s teniserom. Brojni fanovi pitali što se događa, ali još nisu dobili odgovor.

Pre nekoliko dana Barbara je organizovala proslavu rođendana sinu u igraonici, i na fotografijama koje je tada objavila vidi se da je na proslavi bio i Damir, što je dodatno zbunilo njene fanove.

Nakon storija koji je podelila na svom Instagramu u kojem je prikazana romantična veridba uz koji je dodala: "Kad me pitaju zašto sam sama", Barbara se oglasila za medije. Starleta nije potvrdila niti demantovala navode o prekidu veze, već je istakla da bi svoju privatnost radije sačuvala.

"Ne bih da priča o nama i našem odnosu, želim to da zadržim za sebe jer ipak imamo sina koji mi je na prvom mestu, a Damir je njegov otac i to će zauvek biti”, odgovorila je manekenka.

Autor: M.K.