AKTUELNO

Ona je pružila podršku bivšoj sportistkinji, a mi smo je pitali kako gleda na to što se na ovakav način zarade.

Sve više poznatih i manje poznatih devojaka i žena zarađuju novac preko kontroverzne aplikacije "Only fans".Veliku pažnju je privuklo to što je i nekada uspešna košarkašica Milica Dabović odlučila da krene stopama tih dama i da ona zarađuje od provokativnih snimaka i fotografija.Neko ko već duže zarađuje od ove aplikacije je bivša teniserka Tamara Bojanić. Ona je pružila podršku bivšoj sportistkinji, a mi smo je pitali kako gleda na to što se na ovakav način zarade gleda kao na nešto nemoralno, a s druge strane sada na ovoj aplikaciji imamo i Milicu koja je nekada bila u samom vrhu svetske košarke.

Za ovo naše podneblje je uvek važilo da je puno kontraverza kad su osude u pitanju i uvek su na društvenim mrežama najveći hejteri bili najverniji pratioci tako da me ništa ne čudi, a i jasno je da kad neko kod mene vidi kakav život vodim da poželi da živi makar slično tome - rekla je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram Printscreen

Oduvek sam govorila da ako se već devojke slikaju i kače provokativne slike da to ne treba da rade volonterski već za neku korist - smatra Bojanićeva.

Autor: Pink.rs