AKTUELNO

Ela Dvornik otkrila da je njen suprug Čarls Pirs imao 105 kilograma kada se upustio u bitku sa gojaznošću!

Ćerka pokojnog Dina Dvornika, Ela Dvornik, rekla je za Story.hr da je transformacija njenog muža počela 2019. godine kao i da se ona prošle godine okrenula redovnim trenizima i zdravijoj ishrani.

On je sa 105 kilograma, koliko je imao kada je krenuo na režim, u julu skinuo na 87, a sada ima 78 kilograma.

Gospodin Pirs je oduvek plenio nekim posebnim šarmom, a danas dobija ovakve komplimente: "Ovaj se čovek pomladio. Veliko bravo za trud", "Baš dobro izgleda, kako je smršao", "Ovaj se čovek preplovio", "Baš je zgodan".

Kada je u pitanju njegova fizička transformacija, velike zasluge pridaje preseljenju u Istru. Kako je pojasnio, kada su živeli u Zagrebu, mogao je putem raznih aplikacija da naruči brzu i nezdravu hranu, što u Istri ne radi.

U Hrvatskoj je teško jesti zdravo dok ste u pokretu, salate i zdravi međuobroci nešto su za što morate odvojiti vreme i sami ih pripremiti. Naravno da se menja, ali… Ja sam fleksitarijanac koji ne jede ribu, ali vreme i način rada mogu uticati na to”, rekao je Čarls koji dodaje da samo želi da bude zdrav i da provodi vreme sa porodicom i voljenima.

Otkrio je da mu je najveći izazov u njegovoj fizičkoj transformaciji predstavljala promena navika. Naime, nije jeo u pravilnim intervalima, a ponekad bi jeo samo jednom dnevno.

Pre nego li je upoznao Elu, Čarls nije nikad jeo brzu hranu, ni pio gazirana pića.

Kad sam bio klinac, išao sam u nekoliko katoličkih škola, u stara vremena. Jedna stroga časna sestra jednom me naterala da pojedem čokoladni puding (sve što si dobio, morao si pojesti, hteo ti to ili ne)… Imao sam pet godina i otad ne volim čokoladu, pogotovo kolače i pudinge - pojasnio je Čarls.

Autor: A. A.