AKTUELNO

Uskoro nova pesma!

U večeri kada je njen suprug Marko Gobeljić sa Crvenom zvezdom ostvario još jednu značajnu pobedu, Katarina Grujić se pripremala za nastup, pa nije mogla da prisustvuje utakmici. Pevačica je za reportere emisije "Premijera" otkrila zbog čega nije mogla da podrži supruga.

Ja sam najveća podrška mom mužu i Crvenoj zvezdi, ali ponovo se desilo da radim. Bila sam ceo dan sa bebicom, kao i svakog dana. Zatim sam morala da idem na sređivanje za nastup, tako da nisam mogla da idem na stadion – rekla je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetila je da je 15. decembra prvi rođendan njenoj ćerkici, kao i da su sve zakazali i da jedva čekaju.

Ne mogu da verujem kako je brzo proletela cela godina. Kada je bila mala, želela sam da poraste, a sada kada je pogledam, ne bih volela da brzo odraste. Imamo naše vreme, jako smo vezane jedna za drugu i mislim da će tako biti do kraja života – nastavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, misli da će to biti njena najbolja drugarica do kraja života.

Katarina je prokomentarisala duetsku pesmu svoje kume Andreane Čekić i Aleksandre Mladenović

Presrećna sam, oduševljena. Spot je ludilo, o pesmi nemam šta da govorim. To su dva najbolja glasa na našoj estradi. Pun pogodak – istakla je Katarina.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra je najavila i da ona priprema novu pesmu, dodaje da je napokon našla i da se sada priprema za snimanje spota.

- Sredinom decembra možete očekivati novu pesmu – rekla je Katarina.

Autor: A. A.