AKTUELNO

Mališanima i te kako prija učenje kroz igru, objasnila je poznata mama.

Jelena i Novak Đoković ponosni su roditelji jednog dečaka i jedne devojčice, njihovi naslednici Tara i Stefan prava su kruna njihove ljubavi i, s obzirom da su veoma zauzeti sa obavezama, trude se da im svaki trenutak maksimalno posvete.

Jelena, kada je Novak odsutan zbog tenisa, uvek pronalazi novi način kako da im preokupira pažnju i podstakne ih da budu kreativni.

Jelena je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj je prikazano na koji način se njena deca zabavljaju, ali možemo i da vidimo da je dečiji kutak u njihovom domu urađen minimalistički, kao i da je ispunjen brojnim igračkama.

Kao i svakoj mami, savesnom roditelju, učenje kroz igru predstavlja prioritet.

Tarino i Stefanovo mesto za igru ispunjeno je interaktivnih igračkama uz pomoć kojih oni razvijaju koncentraciju, pa tako i inteligenciju.

Gospođa Đoković je jednom prilikom i u sklopu svog panela „Budućnost je sad" naglasila da duboko veruje da „sve kreće iz kuće", prenosili su domaći mediji. Tada, objasnila je kako u njihovoj kući i bez obzira što su u prilici da uživaju u raskoši, ima samo onoga što je članovima porodice neophodno - ali ničega previše.

Autor: A.A.