AKTUELNO

Član žirija "Zvezda Granda" osvrnuo se na Mladena Dulića, tragično preminulog dečka iz Laktaša, koji je izvršio samoubistvo, zbog kako se veruje, sajber nasilja.

Đorđe David istakao da se radi o velikoj tragediji i smatra da naročito mala deca ne treba da imaju društvene mreže, te da njegova osmogodišnja ćerka Staša, koristi samo Jutjub.

– Moramo da budemo jaki u vremenima gde svi pokušavaju da omalovažavaju. Društvene mreže ne treba shvatati ozbiljno. Stravična je tragedija i to je nešto što treba zaustaviti, ali borite se za prostor, hrabrost – započeo je Đorđe, i nastavio:

Foto: Pink.rs

– Moja Staša je veselo dete, puna je samopouzdanja, sa osam godina dobija informacije šta je šta i ko je ko. Nema društvene mreže, mislim da je ozbiljan zločin kada dete od osam godina ima to. Ima telefon i smartić satić, da bi bila u komunikaciji sa nama na najbolji mogući način. Njoj Jutjub služi da skine bubanj, klavir, svira program drugog i trećeg razreda niže muzičke škole, a predškolsko je. Bezgrešno skida sve numere i na italijanskom, ruskom, naravno i na srpskom.

Đorđe ima želju da njegova naslednica izabere put muzike kada poraste.

– Voleo bih da je vidim na muzičkoj sceni jer će biti potkovana, sviraće instrumente ozbiljno. Ljudi u bendu su za mene doktori nauka, ne hvatam se instrumenata da se ne bih obrukao. Trudiću se da pored toga što će biti odličan pevač, nastavi da svira klavir i bubanj, trudiću se i gitaru. Bolji je sluhista od mene – istakao je roker, kojeg smo pitali da li joj daje savete kao svojim kandidatima.

Foto: TV Pink Printscreen

– Mnogo je mala da bi dobijala te savete, ono što sada učimo je da kada uđe u kuću izuva patike i pere ruke, pa onda idemo dalje. Puštam joj da godine živi kako treba, bez opterećenja, da na pravi način dobije ono što njenim godinama pripada – objasnio je Đorđe, koji će 5. novembra napuniti 58. godina.

– Vrlo stidljivo obeležavam taj datum, nije foliranje, zaista imam problem sa tim datumom, od tog dana kada je Milan Mladenović preminuo. Živim rokenrol i za rokenrol, Milanova smrt je bila veliki šok. Obeležiću rođendan sa mojom Anom i Stašom, i bendom, to je moja porodica. Neostvarenih želja imam dosta, uglavnom su sve vezane za muziku, i moju Stašu, odnosno njen dalji razvoj – zaključio je on.

Foto: Instagram Printscreen

Autor: P.R.