AKTUELNO

Gde je muzika, tu je i ljubav – a tome u prilog ide i činjenica da su između dvoje učesnika u „Prvom bendu Srbije“ već sevnule prve ljubavne varnice.

Reper britkog jezika Pavle Milevski Pablo već je bacio oko na zanosnu plesačicu Alesiju Ćustić, ali je načinio i prvi korak.Između Pabla i Alesije su pali prvi pogledi, pa osmesi, zatim i češkanje i poljupci u obraz i vrat. Pablo se sve više oslobađao, pa je počeo i da grli lepu Alesiju, što njoj veoma prija, a pao je i prvi romantičan ples.

Foto: Insta TV Printscreen

Od tada, njih dvoje koriste svaku priliku da se osame i uživaju u zajedničkom vremenu, te se čini da je samo pitanje trenutka kada će i zvanično započeti ljubavnu vezu. Da je spreman na to da mu se u „Prvom bendu Srbije“ dogodi i ljubav, Pablo je pokazao i tokom snimanja profila. Na pitanje da li se u takmičenju nada muzičkom ili romantičnom uspehu, reper je odmah odgovorio da se nada i jednom i drugom jer je on uvek za sva ostvarenje na svim poljima, tako da uopšte ne čudi što se zagledao baš u atraktivnu Alesiju.

Foto: Insta TV Printscreen

S obzirom na to da znamo da veze u zatvorenom prostoru mogu da budu intenzivne i turbulentne, ostaje nam da vidimo kako će se Pablo i Alesija snaći i da li će i kako to uticati na njihovo takmičenje. A ostaje nam da vidimo da li će njihovo zbližavanje biti podstrek i za ostale učesnike da među cimerima potraže srodnu dušu. Jedno je sigurno – očekuje nas uzbudljiva četiri meseca u šou programu „Prvi bend Srbije“ na Insta TV!

Video: Insta TV

Autor: M.K.