AKTUELNO

Ovo niste smeli da propustite!

Sinoć je u "Zadruzi" trebalo da bude "Izbacivanje", međutim voditeljka Dušica Jakovljević na samom početku noći otkrila je da je Veliki šef doneo odluku da ove nedelje niko ne napusti Belu kuću i da i Lazar Čolić Zola i Kristina Ina Rajzinger nastavljaju svoje takmičenje.

Gost Dušice Jakovljević u studiju bio je Zolin prijaelj, Ivica, koji je tokom cele noću komentarisao aktuelna dešavanja u šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija.

Foto: Pink.rs

Na samom početku noći telefonskim pozivom uključila se Marija Kulić, koja je žestoko zaratila sa Ivicom, zbog odnosa Miljane Kulić i Zole.

Aaa Ivica, čovek kod kojeg je Zola živeo. Ja ne znam ko je Zolna porodica, to nisu čista posla, meni deluje da je to eksplatisanje. Nije normalno da se ni Bosa, ni ja, ne slažemo da oni treba da imaju bilo kakav kontakt. Ja znam da je ovaj čovek zaključavao Miljanu dok je bila sa Zolom - rekla je Marija.
To su velike optužbe Marije Kulić i to je laž - rekao je Ivica.

Marija Kulić optužila je Zolinog druga Ivicu da su Miljani zaključavali tokom njihove veze.

Ja bih celu kuću polomila da me neko zaključa. Još je zaključao jer je ponela novac da vrati Caru, a on je zaključao da mu ne bi vratila. Ivicina žena joj je stavljala lekove u kafu i hranu, to mi je MIlica rekla. Nisu normalni ljudi. Bensedine su joj stavljali. To je pokušajk ubistva, ološi jedni - rekla je Marija.

Maja Marinković i Bilal Brajlović imali su žestoku svađu koja je trajala tokom celog dana, a strasti se nisu smirivali ni uveče. Ona je njega napadala da joj vrati flašu vina, što je on odbijao i prouzrokovao još veći haos.

Kao i svake nedelje pojedini zadrugari su dolazili u šiša bar da razgovaraju sa voditeljom Darkom Tanasijevićem, a večeras je prva bila Miljana. Ona je prvo pričala o odnosu sa Ivanom Marinkovićem i njegovom ponašanju prema njihovom sinu, Željku Kuliću.

Bebica meni kaže da namerno priča sa njim jer ne može da veruje da ne pita za Željka. Nekoliko puta sam naglasila da pita za dete. Pokazao je totalno nezainteresovanje. On je loš čovek, nema nikakvu emociju kao što i kaže i ja sam se pomiril sa tim, ne plačem i ne hvatam na patetiku. Svaka moja suza i potenciranje odnosa je patetika - rekla je Miljana.

Miljana je takođe pričala i o svojim emocijama prema Zoli i Nenadu Macanoviću Bebici, pa priznala da ovog puta planira da sluša svoj mozak, a ne srce.

Bebica je neko ko zaslužuje moju pažnju, koliko god da volim Zolu, moram mozak da slušam. Odrasla sam devojka i nema više poniženja. Ušao je Nenad, osetila sam grižu savesti. Od sramote nisam smela da ga dočekam normalno, ali sam mu brzo prišla i dočekala ga raširenih ruku. - rekla je Miljana.

Ivica je tokom gostovanja kod voditeljke Dušica Jakovljević otkrio da ima snimljen razgovor Miljane i Zole, dok je ona boravila u bolnici.

To je Miljana, ona je njega stalno napadala i tražila da on njoj prepiše honorare. Miljana njega napda i psihiočki i fizički. On pokušava da sakrije svoje emocije, ali mu ne ide. I ono kada su pričali u bolnici, ona je njega sa Bebicom prozvala da ju je on maltretirao, a on je meni tada poslao razgovor njega i nje koji je snimao. Ona je njemu nudila trojku, a to je njihov ljubavni razgovor - rekao je Ivica.

Zola je bio naredni sagovornik voditeljka Darka Tanasijevića u šiša baru i tom prilikom otkrio kako će postupiti ako je Kristina Ina Rajzinger zaista trudna, ali i komentarisao pomirenje Miljane i Bebice.

Što se mene tiče, sto posto. Desilo se, nisam vodio računa. Lud sam, ali ništa neću pomoći sa tim ako to sebi svaki dan govorim. Problem mi je ako neko od nas napusti zadrugu, a verovatno ću ja ostati. Ja pojma nemam ako ona ode, onda mi je još veća zabuna u glavi, totalno sam u haosu. Ona je rekla da hoće da zadrži dete, koju god odluku da donese, ja je podržavam. Rekao sam joj da ništa sa njom neću napraviti ako izađem za njom, rekao sam joj da mi šalje informacije kako god zna, samo ne balone - rekao je Zola.
Je l' si primetio da te Miljana gleda danas jer Bebica jeste - pitao je Darko
Nisam stvarno, ali eto on jeste. Najbitnija mi je trenutno situacija sa Inom, ne znam šta da radim kunem ti se. Sve se desilo spontano, ništa nisam planirao. Nisam očekivao da će tako lako da me primi u krevet - rekao je Zola.

Za to vreme rat Maje i Bilala nije prestajao. Marinkovićeva ga je ponovo ispolivala, a obezbeđenje je ušlo u dvoriše Bele kuće kako bi sprečilo da dođe do većeg sukoba.

Miljana i Bebica iskoristili su slobodno vreme, pa su otišli u spoljni toalet i imali žestoku akciju u tuš kabini.

Maja je u razgovoru sa voditeljom Darkom Tanasijevićem progovorila o celodnovenom haosu koji ima sa Bilalom, pa priznala da pomirenje posle svega nije isključeno, a onda priznala da li se trudi da od njega napravi Filipa Cara.

On mene indirektno ponižava, nemoj da dovodi ni sebe i mene u tu priču. On pokušava da bude Car, Imaju njih dvojcia jako mnogo slučnosti,a njemu imponuje da liči na Cara, Meni je ovo prva veza posle Pece Vijagre - rekla je Maja.

Nakon razgovora sa Darkom, Maja je Bilalu priredila novu turu haosa u dvorištu Bele kuće.

Njih dvoje su nakon toga seli da razgovaraju ispred sobe za rehabilitaciju, Maja je predložila Bilalu da ostanu prijatelji sa povlasticama, ali se on sa tim nije složio.

Bebica je bio četvrti sagovornik voditeljka Darka Tanasijevića u šiša baru. On je tokom razgovora skoro završio u suzama, kad je uporedio svoj odnos sa Miljaninim sinom Željkom i svojom decom.

Željko mi je kad smo se upoznali pokazivao bojanku igračke i od tad je non stop uz mene, ide sa mnom. Ako sam kući uvek je sa mnom. To što ja nisam non stop sa svojom decom, e to mi pomaže - rekao je Bebica.
Je l' si plakao zbog Željka ili zbog ćerke kojoj je rođendan? - pitao je Darko
Ma nebitno. Emocije su mi se skupile. On mi pomaže da nadomestim vreme koje ne provodim sa svojom decom, što bih za njih, to bih i za njega uradio. Čak id a Miljana i ja ne budemo zajedno, ja sam uvek tu za njih - rekao je Bebica.

Maja je posle žestoko svađe sa Bilalom, koja je trajala ceo dan, odlučila da spusti loptu i pomiri se sa njim. Ona mu je prišla ispred paba "Prijatelji" i sela u krilo, posle čega su pali poljupci i desilo se pomirenje.

Ivan Marinković bio je jedan od zadrugara koji su razgovarali sa voditeljom Darkom Tanasijevićem u šiša baru. On je komentarisao odnos sa Miljanom, ali i neno pomirenje sa Bebicom i emocije prema Zoli.

Moje mišljenje o tome se nije promenilo. Meni Bebica nije jasan, on je batler, ameba. Nije ni čudo što ga Marija i Siniša vole. On je bez stava i karaktera. Ja sumnjam da je Miljani to opsesija sve, da tu nema kljubavi. Njoj je Bebica nametnut. Zola se zaigrao opasno. - rekao je Ivan pa otkrio tajnu o Bilalu:

Bilal je u šiša baru sa Darkom Tanasijevićem sumirao utiske današnjih žestok svađa sa Majom, pa priznao da zbog nje ne planira da se promeni.

Ako me ne prihvati ovakvog, doviđenja, ima još devojaka. Ona nije premija za mene samo ja nisam tip osobe koji priča: "Ja ovo, ja ono". Ja nisam rekao ni sa kim sam bio, ni šta sam radio. Priče mogu da se čuju, ali od mene ne, a ima tu finih devojaka. Nju bi pukli kompleksi kad bi znala s kim sam bio. Ja protiv Cara i Janjuša nemam ništa. Ja sam takav kakav sam, to je nepoštovanje mene, živi da se posvađamo pa dođe i kaže kakav smo haos napravili. U zadnje vreme me to pominjanje njih ne nervira nego me gura od nje - rekao je Bilal.

Mikica Bojanić u šiša baru komentarisao je sve goruće teme koje prethodnih dana tresu Belu kuću.

Između Miljane, Zole i Bebice je sad sve kako treba da bude. ono što znam od pre o Miljani i Bebici, da je valjalo to bi i trajalo. bili su zaljubljeni i tu postoje neke trenutne emocije, ali ne mislim da može bilo šta tu da bude. Bebica je toliko voli, uradio bi sve i prešao preko svega. Ona i Bebica su deset meseci zajedno, dugo nije sa Zolom - rekao je Mikica.
Ni od Maje i Bilala nema ništa. On ima poštovanje prema meni, ja ga simpatišem jer je dobar. Od prvog dana se družimo i kad su počeli to njihovo rekao sam mu sve rečenicom: Što smo se družili, družili smo se. Ons e zaljubio u nju, a ona u njega ma kakvi, isto kao i za Marka. Još nekih pet, šest, sedam, deset dana i to je to. Ona se nada da će neki učesnici da uđu, Zolu je ispitiala isto. Jeste Bilal interesantan i svidela joj se njegova ludačka energija za ubijanje vremena, ali ona čeka Cara - pričao je Bojanić.

Anita Stanojlović priznala je zadrugarima da planira da se "nakači" na Maju, zbog žestokih svađa koje imaju tokom prethodnih dana.

Nikad je prva nisam dirala prva. Moram malo i ovako. Ona misli da je najluđa ovde, ko je je*e - rekla je Anita.

Super Cveta u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem pričala je o mogućoj trudnoći Kristine Ine, ali i o ostalim temama.

Kako je moguće da posle pet dana to govori? Njoj je to smešno, mi pričamo da je nešto strašno, a ona se smeje. Pravo dete je, a ona to ne shvata. Ja ne verujem da je trudna, ali meni je to smešno. - dodala je Cveta.

Anita je u sia baru pričala o vezi Sofije Une Manić i Marka Markovića, pa priznala da se povlači iz borbe za njegovu ljubav.

Uvek sam znala da ima tajanstvenu osobu, ali nisam znala koju. Jednom je prokomentarisao da je Sofija Una baš lepa, ali mi je to priznanje kad sam čula bilo na prepad. Čak sam je i napala, nisam očekivala. Povredilo me je kad je stao ispred mene kad sam se svađala sa njom, jer to nije uradio kad sam se svađala sa Milicom, Anom, ali mislim da to nije iskreno, da je iskrenije bilo sa Milicom. Neću da se svađam sa njom oko njega, mislim da nema potrebe. Oni su se poljubili sinoć, u vezi su, MIki je rekao da je video. - rekla je Anita.

Darko Tanaijević je u Šiša baru ugostio Valentinu Stanković. Ona je komentarisala potencijalnu trudnoću Kristine Ine Rajzinger:

Voditeljka Dušica Jakovljević uključila se u Belu kuću i zadrugarima saopštila da večeras nema izbacivanja.

Dragi zadrugari imamo obaveštenje za sve vas. Uzimajući u obzir odnos Zole i Ine, i na zahtev gledalaca doneli smo odluku da večeras niko ne napusti "Zadrugu". Obzirom na celokupnu situaciju da li je Ina trudna ili ne, šta će biti ako jeste, a šta ako nije, gledaoci žele da vide, a mi smo odlučili da im to omogućimo. Pozdrav, Veliki šef.

Lepi Mića, kao i svake nedelje održao je svoju "Igru istine".

Koju bi lošu devojku uporedio sa svojom Tamarom? - pitao je Mića Adama Đoganija.
Lošu? Zašto lošu? Stvarno ne postoji devojka koja je slična njoj. Ne postoji slična stvar koju je uradila ona i neka druga devojka - rekao je Đogani.
Reci šta to loše radim u vezi. Reci - rekla je Tamara.
Ali rekao sam da ne postoji. Je l' mogu da navedem četiri čoveka koji se zovu Igor iz kuće, ajde ti mi Mićo navedi bar dva. Ne postoji. Tamara je najgora i najlošija, Mićo, je l' si srećan? Ona ima specifičan karakter, ne postoji - rekao je Đogani.

Veliki šef poslao je nagradu zadrugarima, a Ivana Puzić i Miljana Popović su je ukrale zbog čega je nastao kolaps u pabu.

Zadrugari su u Beloj kući delili ostatak nagrade, zbog čega je ponovo došlo do otimačine i svađa.

Autor: A. N.