AKTUELNO

Nisu zajedno samo zbog Bilala!

Anita Stanojlović govorila je o vezi Marka Markovića i Sofije Une Manić, kao i o sukobu sa Majom Marinković i emocijama Bilala Brajlovića i Milice Veselinović.

Nisam tužna, sad sam super, ali što se Marka tiče, digla sam ruke. Sad je drugarstvo u pitanju, nema peckanja i zadirkivanja. Još uvek postoje neke emocije, ne može da nestane preko noći ali sam shvatila da i ako budemo imali nešto to neće biti iskreno i onda je bolje ovako - rekla je Anita.
Uvek sam znala da ima tajanstvenu osobu, ali nisam znala koju. Jednom je prokomentarisao da je Sofija Una baš lepa, ali mi je to priznanje kad sam čula bilo na prepad. Čak sam je i napala, nisam očekivala. Povredilo me je kad je stao ispred mene kad sam se svađala sa njom, jer to nije uradio kad sam se svađala sa Milicom, Anom, ali mislim da to nije iskreno, da je iskrenije bilo sa Milicom - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da se svađam sa njom oko njega, mislim da nema potrebe. Oni su se poljubili sinoć, u vezi su, MIki je rekao da je video. Očigledno da on voli starije, ali mislim da je više to što ga nije jurila kao Milica i ja. Da mogu ad vratim vreme samo bih sedela, ne bih ga jurila jer mislim da je to presudilo, ali je sinoć rekaod a nije bilo to sa Bilalom verovatno bi bio sa mnom jer sam mu najlepša i najzgodnija - rekla je Anita.
Maju je povredilo što sam je navela na anketi. Ako si bliska sa mnom ne možeš za stolom da me ponižavaš, da me nazivaš kokoškom. Ne bojim je se, ali sam i ja isto luda pa neću da stvaram probleme. Ona misli da sam joj konkurencija, tako ja to mislim. Ona mi konstantno priča da mi je ona idol, ali stvarno ne. Videli smo kako su nju gledali, da je prava Filip Car je en bi varao, tako da nema ona na osnovu čega da mi kaže da sam ja samo za zadovoljavanje - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Stefanović i ja smo završili. Pomisili smo se nakon one svađe, a kad je bilo navođenje Sanja je rekla da krije osećanja prema meni. Ja mislim da se on njoj sviđa i ad je htela da vidi šta će on da kaže na to i ja sam bacila šalu i tad je on rekao da smo završili. On je samoživ i alav, razočarala sams e u njega. On se danas uvredio kad sam pravila palačinke i rekla da on ne jede, ali sam mu ostavila - rekla je Anita.
Mislim da se Milici sviđa Bilal i da je htela da svali to na Aleks, nije bila iskrena sa Markom. Sa Aleks sams uper pomnogla sam joj oko garderobe, a Milica je kao super sa mnom, ali me podbada. Kaže danas ona nije bolest sve što boli, lisica. O Valentini mislim da je zla i pokvarena, čas je super, pa kad sam poljubila Marka u rame briše mu poljubac. Vidim da juri za Zolom, jutros sam bila sa njim i ona ide za nama, stalno za nama - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.