AKTUELNO

U svom stilu!

Maja Marinković bila je naredna sagovornica Darku Tanasijeviću u Šiša Baru. Nakon turbulentnog odnosa sa Bilalom Brajlovićem koji traje ceo dan, ona je rešila da ogoli dušu i ispriča voditelju sve:

Bilal i ja smo raskinuli, iako kod nas odnos varira iz minuta u minut. Upustila sam se u ondos sa Bilalom jer mi se on stvarno sviđa, ali mi smeta. On pretereano pije, i sada mi je mnogo toga jasnije. Shvatam Takijevu poruku sada. On nikoga nije pozdravio a po tome se vidi da mi niko ne želi dobro. Bilal je provalio šta mene nervira, i onda pokušava da bude Filip Car. - rekla je Maja pa dodala:
Postoji samo jedan Car, jedna Maja. Ja ne mogu da se odlučim, on jeste inteligentan, ali je i pokvaren. Što on šalje Sauera po cigaru kod Ane - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi je Ana slaba tačka? -upitao je Darko.
Ma ona je nebitna, Ana truleks, isto i Atina, majka maloletnog deteta, ona nema dva grama mozga. Bolje da čuva dete nego pšto se ovde meša u priče ljudima - pričala je Maja.
On se nije pokazao kao muškarac, nije on Marko Marković koji je bio sa Stanijom, nego sa Uršom i Bakšom. Anita je lepa ali mozga nema. Pogazila sam svoju reč. meni ne treba alkoholičar, imala sam ja boeme, iako ima tešku priču, ali pravi žrtvu od sebe, zna on šta mene nervira i zna da me isporovicra, ali ne zna on ko je Maja Marinković. - govorila je Maja,.
Što ga porediš sa Carem? - upitao je Darko.
On mene indirektno ponižava, nemoj da dovodi ni sebe i mene u tu priču. On pokušava da bude Car, Imaju njih dvojcia jako mnogo slučnosti,a njemu imponuje da liči na Cara, Meni je ovo prva veza posle Pece Vijagre - rekla je Maja pa otkrila da je Marko Marković previše fin za nju:

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.