AKTUELNO

Ogromna razlika!

Severina važi sa jednu od najlepših pevačica sa ovih prostora, izgleda bolje nego ikada, te ni po čemu ne bismo rekli da je nadvno napunila 50 godina! Već skoro tri decenije dominira balkaskom muzičkom scenom zahvaljujući brojnim hitovima, ali i skandalima.

Foto: Instagram.com/severina

Osim hitova, karijeru su joj obeležile i burne ljubavi. Prvo je bila sa Milanom Popovićem, sa kojim je dobila i sina. Međutim taj odnos se neslavno završio, a bivši partneri su stigli čak i do suda, zbog tvrdnji biznismena da pevačica nema dovoljno vremena da se posveti detetu, jer mnogo nastupa. Potom se udala i za znatno mlađeg Igora Kojića, sina čuvenog pevača Dragana kojića Kebe, od kojeg se, takođe, razvela, iako su odavali utisak skladnog para.

Foto: Pink.rs

I taman kada smo pomislili da je nastalo zatišje u Severininom životu, kao bomba je odjeknula vest da je bila uhapšena zbog sukoba sa sestrom Marijanom, sa kojom godinama nije u dobrim odnosima.

Sa druge strane, kada pogledamo njene slike sa početka karijere, vidimo da je prilično drugačije izgledala. Ova muzička zvezda je otrkila da je operisala nos na nagovor jednog doktora, iako to nije imala u planu.

Fotografiju pre operacije pogledajte OVDE.

Sa 20 godina sam operisala nos, nagovorio me doktor. Nije bio grbav, ni ružan. Dođe ti tip i kaže, ja bih malo taj nos sredio i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problem s disanjem posle operacije, ne pre. Ali je lepši nego moj rođeni. Što jest, jest - ispričala je svojevremeno za medije hrvatska pop zvezda.

Foto: Instagram.com/severina

Ukoliko je sudeći po slikama iz mladosti, pevačica je korigovala kako usne, tako i grudu. A dugo je nosila i kratku plavu kosu, pa ju je nekada veoma teško prepoznati. Ono što je oduvek ostalo isto na njoj je vitka linija i neverovatan seksepil i zavodljivost kojom zrači.

Severina je tokom godina pratila modne trendove i prilagođavala svoj izgled njima. U poslednjih desetak godina, nije drastično menjala imidž, te se mogu čuti komentari da je u ovakom izdanju najlepša.

Autor: Pink.rs