AKTUELNO

Iskren!

Lazar Čolić Zola je zamolio Kristinu Inu Rajzinger da poveu ozbiljan razgovor o mogućoj trudnoći. Podsetimo, njih dvoje su spavali kad je ona bila u plodnim danima, zbog čega sumnjaju da je ostala trudna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kakva je situacija, ti odlučuješ. Ja ne bežim, ti si sama rekla odluku, hoćeš da zadržiš. Ja ti neću reći ni ovako, ni onako. Podržaću te u svemu. Ne treba da se brineš. Tu sam i to je to. Ništa se ne brini, uz tebe sam i to je to - rekao je Zola.
Ne brinem se - odgovorila je Ina.
Koliko si ti kriva, ja sam još više kriv. Ništa se ne brini, tu sam. Da ti slikovito objasnim, ako se desi to, tu sam do kraja života. Bićeš u kontaktu sa mojom majkom. Možeš da joj se javiš, šta god da ti treba. Ja od svojih dela ne bežim - dodao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti i ja ne moramo da budemo u vezi, odnosu - nastavila je Kristina Ina.
Tako je, ti i ja ako imamo dobar odnos, to nam je savršenije, niko neće da ispašta. A nema potrebe da se svađamo, bilo je kako bilo. Sad pričamo ako se desi da jesi trudna - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno ti kaže, najbitnije od svega je da znaš da imaš moju podršku i da mi dostaviš informaciju ako se desi da izađeš - nastavio je Čolić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.