AKTUELNO

Sa druge strane kamere, prokomentarisao dešavanja u Beloj kući.

U novom izdanju emisije ''Premijera Vikend Specijal'', bivši zadrugar, Stefan Karić, prokomentarisao je goruće teme koje su obeležile prethodnu nedelju, ali i novi haos koji je nastao kada je protekle noći ulazak Nenada Macanovića Bebice napravio opštu pometnju između bivših partnera Miljane Kulić i Lazara Čolića.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić, trenutno se nalazi na velelepnom imanju sa ocem svog deteta, ali i bivšim dečkom, za koga kaže da je njena najveća ljubav, dok je prethodne noći ušao i njen sadašnji momak Bebica. Od kako je kročila u Belu kuću, ona i Zola su bili gotovo nerazdvojni, te se svakog trenutka očekivalo da će se pomiriti po ko zna koji put.

Mislim da Ivan tačno zna šta radi, da se toliko namazao i da ne želi više sukobe ni sa Miljanom ni sa Zolom. I sam Zola, kao da više ne želi da se raspravlja... Očekivali smo da Miljana završi sa Zolom u krevetu, njihova energija je zaista čudna. Čolić možda ulazi u sve to iz neke potrebe, a ona iz ljuubavi. Istorija se ponavlja, Bebica je ponovo ostavljen...

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan je progovorio i o najturbulentnijem paru šeste sezone, Maji Marinković i Bilalu Brajloviću.

Poznajem Maju i mislim da ovaj dečko nije njen tip, da ona voli malo muževnije i opasnije muškarce.

Karić je sa osmehom na licu prokomentarisao i aferu ''Sneg'' koja trese domaću javnost već nedeljama, pa dao svoju procenu o mogućem intimnom odnosu Filipa Cara i Milice Veselinović.

Mene ništa ne bi čudilo! Svi znamo ko je Car, da je pristupačan devojkama. Ona je njega uvek šmekala, zaista je moguće da se tu nešto desilo.

Stefan je prokomentarisao izjavu Jelene Golubović i sukob sa Miljanom Kulić u kome je rekla da joj je svejedno da li je 'živa ili mrtva'.

Mislim da ni jedna normalna osoba ne može da izjavi tako nešto. Da joj je najgori neprijatelj, nije smela da kaže tako nešto...

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. M. Đ.