AKTUELNO

Iskrena!

U emisiji "Premijera - Vikend Specijal", pevačica Sanja Vučić bila je gost segmenta "Premijerni ručak", te je tom prilikom pričala o svojoj pevačkoj karijeri, ali i poslu tekstopisca, kojem je sve više posvećenija.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja se na samom početku osvrnula na raspad grupe "Hurricane", u kojoj je donedavno bila jedna od članica.

Hteli smo da napravimo pauzu, ali kako sam već imala spremnu pesmu, bila sam u fazonu: "Šta ima da čekam, nemam vremena za to", i tako sam odmah izbacila pesmu. Nisam očekivala da će tako proći, ali sam baš prezadovoljna, posebno reakcijama publike i kako reaguju na pesmu na nastupuma. Svi pevaju u glas, nadam se da će se tako i nastaviti. Veliki je pritisak nakon izlaska iz grupe koja je imala zavidan uspeh, da sad ja kao samostalni umetnik i izvođač izađem sa svojom pesmom, ali zahvalno je za psiho - ističe Vučićeva, pa otkriva da sledeća pesma neće biti solo:

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Interesantna činjenica je da je duet sledeća pesma, i to će biti sredinom ili krajem sledećeg meseca. Stvarno se trudim da mi pesme budu autorske i nastojaću da tako bude i u budućnosti. Znam šta hoću, vrlo brzo ćete sve videti. Pesmu koja peva moja drugarica Nadica Ademov, a koju je radio Bane Opačić, "Savršena laž", ja sam tu pesmu dosta pevala, pa su čak tu pesmu počeli da prepoznaju malčice po meni, volela bih da je u nekom univerzumu ta pesma bila moja, ali Nadica je to uradila vrhunski - otkriva Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Vučićeva se osvrnula i na svoj poziv tekstopisca, pa istakla da je Svetlani Ceci Ražnatović već poslala pesmu i da joj se dopala, ali da ona nije jedina koleginica sa kojom bi volela da sarađuje.

Slala sam Ceci pesmu, jako bih volela da je otpeva. Javila mi se, čule smo se i rekla mi je da joj se svidela, ali još uvek nismo definisali šta će biti sa tom pesmom. Čak je možda i prošao fazon te pesme, pitaću je za neku drugu, što da ne - kazala je bivša uraganka, pa dodaje:
Mariji Šerifović bih jako volela da napišem pesmu, čak sam mislila i da to uradim u bliskoj budućnosti. Kao autor, treba mi još vremena kako bih stekla samopuzdanja, sada je sve nekako na poverenje i prvenstveno mi je bitno da se izvođaču kojem pišem pesmu, ta pesma svidi

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica se dotakla i svog ljubavnog života, te priznala da joj nije bila namera da se tako brzo sazna za njenu "jaču polovinu".

Javno sam predstavila svoj emotivni status. Uvek sam htela to da držim po strani, naravno, i to ne bi trebalo da drži fokus kada je moje javno pojavljivanje u pitanju, ali desilo se da smo bili na nekoj svadbi, slikali su nas neki klinci i bilo bi suludo da sam bilo šta poricala. Ne volim da detaljišem, momak nije deo javne scene i ne želi da bude deo tog života. Mi imamo svoju oazu mira kad smo sami sa sobom i moj posao nema veze sa tim, kao što se ni ja ne mešam u njegov posao. Zna čime se bavim i mogao je u neku ruku to i da očekuje. Verovatno bi se i bolji krili da smo to baš hteli, ali teško je danas to sakriti - zaključuje Sanja Vučić u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.