AKTUELNO

Dojava je bila lažna.

Nova pesma Seke Aleksić "Ti i ja smo par" pobrojala je mnogo simpatija, nakon čega je popularna pop-folk pevačica odlučila da snimi spot za ovaj hit. Pred nastup u Sarajevu Seka je primila mnogobrojne pozive da je podmetnuta bomba na njenom nastupu.

Foto: Instagram

Nakon nastupa u Sarajevu, Seka je održala jedan i u Novom Sadu, i tom prilikom je otkrila da je bila reč o lažnoj dojavi zbog čega se ona nije naročito uzrujala.

Foto: Pink.rs

Loš glas se čuje brže nego dobar. Kada se to pročulo po Srbiji, svi su me zvali, prvenstveno moja majka, roditelji i moji i Veljkovi, a potom i kolege, ali je sve bilo uredu, što je najvažnije. Protokol je bio takav da svi moraju izaći napolje,da se pregleda objekat. Apsolutno niko nije otišao kući, svi su se vratili. To je bio jedan od uspešnijih nastupa u ovoj godini", istakla je pevačica.

Kako novopečena mama najviše vremena provodi kod kuće, odlučila je da u dvorištu svoga doma u Staroj Pazovi snimi spot za ovu pesmu kako bi bila što bliže svom prvencu.

Ekipa emisije "Premijera" sa Sekom je prodiskutovala i o nedavno objavljenoj fotografiji na instagramu na kojoj je ona provokativnija nego ikada. Ova fotografija je oduševila njene fanove i izazvala mnogobrojne komentare.

Kada su društvene mreže u pitanju, smatram da javna ličnost treba biti intrigantna, a sa druge strane ne treba preterivati. Postoji tu jedna doza ukusa, koju ne treba prelaziti, a ja kao majka mislim da ja to ne prelazim - bila je izričita.

O čemu je pevačica još govorila, kao i ostale aktuelne priče iz života poznatih možete saznati u najnovijem izdanju emisije "Premijera".

Pročitajte još: ZASTRAŠUJUĆE! Poznati reper držao devojku U KAVEZU I NIJE JOJ DAVAO HRANU (FOTO)

Naša pevačica je otkrila da će najluđu noć provesti u Zagrebu, a do tada će se posvetiti svojim nastupima i porodici.

Autor: Pink. rs

#Bomba

#Seka Aleksić

#spot

'