AKTUELNO

Palo priznanje!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", voditeljski duo Bojana Lazić i Tijana Prica ugostile su pevačicu Jasnu Milenković Jami, koja je ovom prilikom počastila sve gledaoce televizije Pink svojim brojnim hitovima.

Foto: TV Pink Printscreen

Jami je tokom svog gotovanja otpevala svoju hit pesmu "Šta tražiš ti u srcu mom", za koju je istakla da je njena "lična karta", i to baš zbog zabranjene ljubavi.

Sve je to život, to je ta priča... Ovo je inače moja autobiografska pesma. Kad sam je dobila, morala sam promenim tekst da bih je prilagodila sebi, autor se malo ljutio, ali posle toga je bilo okej. Pesma je skroz moja priča - otkriva pevačica, pa nastavlja:

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila za tadam u to neko vreme, prosto sam morala da je otpevam. Rekla sam: "Okej, ne mora niko da je čuje, ne mora niko da je peva, ali ja moram da je snimim", time sam se vodila. Zabranjene ljubavi su najlepše, ostaju za sva vremena, i ne verujem da postoji devojka koja u nekom momentu nije uradila nešto što nije trebalo - smeje se Jami u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Autor: P.R.