AKTUELNO

Kratak fitilj!

Pevač Darko Lazić već neko vreme uživa u ljubavi sa devojkom Katarinom, a reklo bi se da njih dvoje nisu zajedno samo kad rade.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Sada je par uhvaćen na aerodromu, gde je ona čekala folkera da se vrati sa nastupa. S obzirom na to da ga ona konstantno prati i dočekuje, pitanje se samo nametnulo. Da li Katarina ima beuzslovnog poverenja u Darka Lazića.

Došla je po mene, zašto mi ne bi verovala? Jesam li ja posebna neka budala pa ne može da mi veruje? - poprilično se iznervirao Lazić.

Kako bi dokazao da je ispravan i odan momak, odlučio je da otkrije sve o njihovom odnosu.

Mi smo stalno zajedno, jedino se razdvojimo kada je ona na poslu ili ja na nastupu. Od prvog dana živimo zajedno jer se poznajemo 13 godina, pa nije bilo razloga da čekamo. Verujte, teško mi je što moram da se rastanem od nje. Ranije sa nastupa nikada nisam išao pravo kući, sada jurim da stignem što pre. Nismo se nijednom posvađali i baš nam je lepo - rekao je Darko.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

Darko i Katarina su se sa aerodroma odvezli njenim kabrioletom pravo kući, kako bi jedno drugome prepričali kako im je proteklo vreme koje nisu proveli zajedno.

Autor: P.R.