AKTUELNO

Pevačica sprema hit sa čuvenim folkerom.

Hit u najavi kako već sada nazivaju novu duetsku pesmu Goge Sekulić i Mileta Kitića svi oni koji su je čuli, uskoro će biti predstavljena i javnosti. A ovim povodom njih dvoje snimili su i spot čija se radnja odvija u bokserskom ringu. Sa rukavicama na rukama i potpuno spremnu za borbu zatekli smo Gogu Sekulić koja otkriva kako je došlo do saradnje sa Miletom na pesmi koja počinje obradom legendarnog hita "Čaje šukarije":

Foto: E-stock

Ova pesma je zahtevala takav vokal. Bile su i druge kolege u opticaju, a kako Mileta poznajem i obožavam njegove pesme, to je bio pun pogodak, nije krila oduševljenje.

Foto: E-stock

Ovom prilikom nam je otkrila tajnu da će se pesma nositi naziv "Kriza", jer kako kaže kriza u svetu, u svakom smislu, pa neka se tako i pesma zove. Njeni fanovi su insistirali da neku od narednih pesama ubaci jedan moment koji će zvučati ovako: “Seks, droga, seks, droga, seks, droga, Sekulić Goga. Ona je rekla da će to i učiniti kada dođe neka mladalačka, ludačka pesma.

Borbena pevačica nikada ne odustaje od svojih ciljeva. Kaže za sebe da ima višak energije i da voli sport, a na pitanje da li je ovo Goga koju poznajemo, odgovorila je kroz smeh:

Znate, ovo je ona Goga, “Muške lutke” i te energijice, “Seksi biznismen”.

Kako smo prisustvovali snimanju spota, koji se realizuje pod rediteljskom palicom Dejana Milićevića, videli smo da se Goga odlično snalazi u ringu. Na pitanje šta misli o tome da njen verenik Uroš bude taj koji će joj se pridružiti u boks-meču odgovorila je sledeće:

Foto: E-stock

Neću da insistiram na tome, jer njega to ne zanima. On želi isključivo da se pojavljuje u sportskim rubrikama, nije deo estrade, eto devojka mu je. On poštuje moj posao, kao i ja njegov - naglasila je Goga.

Pročitajte još: POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Glumica blista u trudnoći! (FOTO)

Goga i njen dečko Uroš su zajedno više od godinu i po dana, ali se o svadbi još uvek ne priča.

“Sada ne bih žurila, pošto imam veliki pritisak i pitanja koja su više nekulturna “Kada će dete, Kada će slavlje” ? Ja nemam dlake na jeziku. Kada sudbina kaže. Ja sam u kratkim crtama isplanirala nešto, kada bude dete na putu, onda možemo napraviti neko malu proslavu. Takve stvari se ne planiraju, ako neko voli slavlja i gala venčanja, onda sam to ja”, ovime je završila svoju rečenicu.

Autor: Pink.rs

#Goga Sekulić

#Mile Kitić

'