AKTUELNO

"Ako se desi, desi!" - rekao je zavodnik, koji je bacio oko na ovu zadrugarku, bez obzira na to što ima devojku u rijalitiju, ali i dve napolju.

Pevačica Teodora Džehverović i maneken Anđelo Ranković, pre nekoliko dana odlučili su da prekinu svoju romansu koju su započeli u rijaliti programu "Zadruga". Njima ovo nije prvi put da prave pauze u svom odnosu, međutim sada im je rastanak toliko teško pao da su pre dva dana plakali u kupatilu.

Foto: TvPink Printscreen

POGLEDAJTE: TEODORA ŠOKIRALA: Ja sam sada SLOBODNA i sad mogu da se... (VIDEO)

Kada je video da je Teodora ponovo slobodna, reper Nemanja Đerić Đekson odlučio je da umeša svoje prste. Dok je trajala žurka, on je ovoj sveže ostavljenoj devojci, ponudio nešto što bi se, kako smatra, njoj svidelo, a to je da spavaju zajedno.

Foto: RTV Pink

Tebra, ako ja ostanem bez jorgana, ti mene moraš da prihvatiš u svoj krevet, ali neću ti ništa. G*zicu od g*zicu. Ti si ful p*čka, ali neću ti ništa. Što ti je neprijatno, što ideš od mene!? Ja sam ružan i visok, ali stvarno sam kul, opusti se. Ako se desi, moraćeš da me prihvatiš ispod jorgana - uporan je bio Đekson.

Foto: RTV Pink

Inače reper je u "srećnoj" vezi sa Minom Vrbaški. Teodora je odmah počela da se sklanja od njega, a kako je izgledao ovaj trenutak, pogledajte u video sadržaju koji je u nastavku teksta.

PROČITAJTE: TEODORA SE GUŠILA U SUZAMA: Luna joj sasula SVE U LICE, pa je tešila! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'