AKTUELNO

Sa svojim kolegama podelila je i najlepši i najteži trenutak koji je zadesio.

Jelena Pešić - sada već Vuletić, voljeno RED TV lice najneverovatnije jutarnje emisije "Ne gledam ti ja to" u julu mesecu postala je ponosna mama devojčice Mile. Svi smo se uželeli Jeleninog lica na velikim ekranima, a ona nas je sve pozitivno iznenadila kada je rešila da se ovog puta u emisiji "Ne gledam ti ja to" pojavi u ulozi gošće.

Jeleni je u šestom mesecu pukao vodenjak, morala je da mesec dana bude u bolnici. To niko iz medija nije znao. Jelena se danas zahvalila svojim kolegama i čelnicima televizije što su bili uz nju i što su joj slali reči podrške koje su joj u tim delikatnim trenucima i te kako značile. Posle mesec dana Jelena se porodila carskim rezom. Jelena je pred kamerama RED TVa priznala kada je prvi put ugledala Milu, da je osetila neopisivu sreću - ali i strah.

"Mila je rođena sa kilo i sedamsto grama. Vi ne možete da shvatite koliko je to malo!" - rekla je Jelena.

Ona je objasnila da je beba odmah otišla u inkubator, stavili su joj respirator na lice i Jelena se jako uplašila. Jelena je postporođajni proces, kako kaže, savršeno podnela. Najviše se brinula oko Mile i šta će biti sa njom.

"Najpotresnije mi je bilo što su bile zabranjene posete zbog korone i što dete nisam mogla da vidim mesec dana. Razmišljala sam da li joj falim, da li joj fali moj miris..Sva sreća slali su nam slike, ali opet gledam sliku i razmišljam da li je tužna..Preveliku podršku sam imala od Mladena, jer je osećao isto što i ja. Doktori na neonatologiji, verujem da su najveći stručnjaci na ovom svetu i oni su mi svaki dan govorili da je Mila stabilna, da je redovno prate.." - dodala je Jelena.
"Najteži trenutak mi je definitivno bio kada sam izlazila iz porodilišta. Sve trudnice izlaze sa svojim bebama, muževi ih čekaju sa cvećem i balonima, a ja nisam želela ni da se presvučem. Samo sam u bademantilu izašla i sela u kola. U tom tenutku kada odlazim kući, Milu odvode na neonatologiju. Razmišljala sam kako će ona da stigne i javljam se mami - ali to nije nikakva sreća. Da su me pustili da spavam ispred vrata neonatologije , ja bih tamo spavala. Ipak, najsrećni trenutak definitivno mi je bio kada sam dobila poziv da mogiu da dođem po Milu. Da je dobro i stabilno. Mladen i ja kao da smo imali već desetoro dece - jer smo se tako lepo snašli. Plašila sam se kako ću znati kada je gladna, ali sve znaš - sve osetiš." - zaključila je Jelena.

Porodici Vuletić želimo svu sreću, kao i da od sada pa na dalje dele samo lepe i bezbrižne trenutke.

Foto: RED TV

Autor: S.P.

#Biće sve u REDu

#Jelena Pešić

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv