AKTUELNO

Rade šta hoće!

Zadrugari su danas dobili novi zadatak od Velikog šefa. Oni su, naime, morali da izaberu najboljeg zadrugara, po strogo određenim kriterijumima - da ta osoba bude aktivna, vredna, komunikativna, učestvuje u zadacima, da bude svuda i da je dobar sa svima.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su odradili prvi krug glasanja, ali su sami odlučili da naprave pauzu, pa su se vratili na zadatak, kada je dosta njih promenilo svoje mišljenje. Iako su mislili da će biti proglašena osoba koja je dobila najviše glasova, istina ih je dočekala kao hladan tuš:

Evo još jednog neuspešnog zadatka, a delovao je prosto. Ispostavilo se da kod vas sve što je jednostavno, mora da bude komplikovano. Pre svega, ne znamo otkad postoji pravilo da se pravi pauza u toku zadatka. Nakon nje, mnogi od vas promenili su mišljenje, što dokazuje da nemaju svoje mišljenje. Nakon završenog sastanka, Milan i Mića imali su isti broj glasova. Ipak, ovo nećemo uzeti u obzir - glasio je deo pisma.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVE FOTOGRAFIJE GOVORE VIŠE OD HILJADU REČI: Evo kako se PROŠLOG LETA RODILA LJUBAV između Lune i Slobe!

Ko je kriv za to što su pali zadatak i da li su i kako kaženjeni, pogledajte u videu ispod:

Autor: N.Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zadrugari

'