AKTUELNO

Voditeljka "Novog Vikend Jutra" Jovana Jeremić večeras proslavlja 32. rođendan i 15 godina karijere u restoranu Dash na Voždovcu, a ekipa portala Pink.rs ostala je i nakon što su se medijske ekipe razišle, te je naš fotoreporter sa lica mesta uspeo da uhvati ekskluzivne kadrove rođendaske žurke.

Jeremićeva je u jednom trenutku oduvala i svećice na pompeznoj torti, koja je specijalno pravljena za voditeljku, te se na stolu ispred nje našao čuveni sat marke "Roleks", koji je ona često isticala u svojim intervjuima, kao i crna "mečka".

Video: Pink.rs

Kako je istakla, te poklone očekuje od svog novog partnera, jer je sebe za rođendan častila skupocenim stanom u Beogradu.

Za rođendan sam sebi kupila stan u centru Beograda. Čisto da bilo koji frajer koji aplicira kod mene zna s kojim kalibrom ima posla! Ostali su još ovaj "Roleks" i automobil, to sebi neću kupovati, ne zato što ne mogu, već zato što mislim da neko treba da se dokaže da bi mogao da bude sa institucijom Jovanom Jeremić. Znam da ću ih dobiti - istakla je voditeljka.

Foto: Pink.rs

Nakon što je održala govor za svoje goste, Jovana se latila noža i krenula da seče tortu, a u pomoć joj je pritekao i bivši suprug, Vojislav Milošević, kojeg je voditeljka nakon toga zagrlila i poljubila.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Na rođendanu zapevali su sin Ivice Dačića, Luka Dačić, i njegova mlada izabranica, pevačica Milica Jokić, a svojom izvedbom hita "Ko na grani jabuka", koji u originalu izvode Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Šašić, oduševili su sve pristune.

Video: Pink.rs

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.