AKTUELNO

Pevačica je konačno odlučila da prokomentariše natpise medija.

Mesecima se piše o tome da se pevačica Snežana Đurišić odrekla sina Marka Gvozdenovića, koji, kako mediji navode, malo živi kod drugarice, a povremeno prespava i u parku.

Ognjen Amidžić ju je prethodne noći ugostio u svojoj emisiji "Amdiži šou", ali ona je odbila da da komentar na te natpise.

Foto: TvPink Printscreen

- Nije mi lako, ali, Bože moj. Ostaće tako da neću komentarisati to - odsečno je rekla pevačica.

Sa druge strane, ona je bila raspoložena da priča o Josipu Brozu Titu i razjasni priče da joj je on pomogao na početku karijere.

Foto: TvPink Printscreen

- Istina je sledeća - ja sam te 1971. imala 12 godina i jedan kućni prijatelj predsednika Tita došao je samo i rekao "sutra ćeš ići sa mnom da pevaš predsedniku" i onda kad smo već tamo bili predsednik je zvao mene da presečem njegovu rođendansku tortu zajedno sa njim - ispričala je Snežana.

Ognjen ju je tada pitao da li je "pala u nesvest" kada je upoznala tadašnjeg predsednika SFRJ.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KALINIĆ I AMIDŽIĆ PREDLOŽILI AFRICI I NIKOLIJI ČETVORKU: Evo kako su one reagovale! (FOTO)

- Zašto? Ne, ja sam pala u nesvest kad sam videla tortu, a ne njega. Ja sam bila dete. Posle torte mi je rekao da sednem pored njega i počeo je da me ispituje sve, pa i šta bih volela da radim kad porastem, pa sam mu rekla da bih volela da radim kao pevačica, ali da ne mogu da upišem školu koju želim jer tati ne daju prekomandu iz Kragujevca u Beograd, a u mom gradu nije bilo muzičke škole - rekla je Snežana i objasnila da je Tito to uspeo da sredi, pa mu se ona prilikom sledećeg susreta zahvalila na svemu.

Autor: V. T.

#Amidži Šou

#Ognjen Amidžić

#Snežana Đurišić

#sin

'