AKTUELNO

Sve je počelo još pre rijalitija, a ovo je dokaz za to.

O ljubavi blogerke Lune Đogani i Pinkove zvezde Slobe Radanovića skoro dva meseca bruji domaća javnost – oženjeni pevač je, zbog ljubavi koja mu se desila u „Zadruzi“, rešio da stavi tačku na brak sa zakonitom suprugom Kristinom Kockar i pred televizijskim kamerama otpočne javnu ljubavnu vezu sa dvadesetjednogodišnjom ćerkom Anabele Atijas, koju je upoznao prošle godine.

Fatalni susret dvoje učesnika „Zadruge“ dogodio se u julu prošle godine, na svadbi njihovog zajedničkog prijatelja, o čemu su javno govorili Luna i Sloba, ali i Anabela. Kako je pevačica otkrila, Luna i Sloba tada nisu imali ništa više od plesa - niko od njih dvoje nije imao pratnju, zbog čega su jedno drugom, kako su priznali, samo pravili društvo. Ipak, fotografija do koje smo došli govori drugačije.

Foto: RTV Pink

Oženjeni pevač je, po svemu sudeći, već tada „bacio oko“ na atraktivnu Lunu, a da su pri prvom susretu ostvarili veliku prisnost govori i činjenica da je, kada je došao trenutak da se fotografiše sa mladencima, pozirao, ni manje ni više, nego sa Luninom porodicom koja ga je oberučke prihvatila!

Foto: TvPink

Na ekskluzivnoj fotografiji u čiji smo posed došli, tik do nasmejanih mladenaca – muzičkog producenta Mirka Gavrića i mlade Pinkove zvezde Dragane Rakčević Gavrić, poziraju Anabela, ćerke Nina i Blankica i Luna, a odmah do nje – i Sloba, sa kojim je sada u vezi!

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: SUZA SUZU STIŽE: Nakon svega, Anđelo i Teodora se ZATVORILI u kupatilo i PLAKALI! (VIDEO)

Radanović se, očigledno, još pre godinu dana na Gavrićevoj svadbi sjajno uklopio u Luninu porodicu, na čijoj je zajedničkoj fotografiji pribijen uz seksi zadrugarku pozirao, mnogi bi rekli, u svojstvu zeta, a hiljadama kilometara udaljena Kija tada nije ni slutila da će joj ovaj fatalni susret Slobe i Lune razoriti brak.

D. Tanasijević

#Luna Đogani

#Mirko Gavrić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#svadba

'