AKTUELNO

Osim žanra, Tanja promenila i imidž.

Poznata kao "narodnjak u duši" Tanja Savić se posle hitova "Zlatnik", "Švaler" i drugih, po svemu sudeći odlučila na malu promenu muzičkog žanra. Ona je ovoga puta napravila nešto sasvim novo i sa reperskim dvojcem Koronom i Rimskim snimila duet "Oči boje viskija",  kojom će obradovati svoje fanove.

Foto: Promo

Nova pesma, zahtevala je i novi imidž u koji se Tanja, ako je verovati fotografijama, savršeno uklopila. Pevačica je na prvu loptu bila oduševljena pesmom i povodom toga je izjavila:

Veoma sam uzbuđena i izuzetno mi je drago što me je menadžer spojio sa Koronom i Rimskim. Oni su mnogo talentovani i pozitivni momci, kada su mi pustili pesmu u studiju samo sam ustala i tražila da je odmah otpevam. Potpuno sam oduševljena kako se odvijalo snimanje spota, jedva čekam da publika čuje i vidi ovo što smo uradili svim srcem.

Korona je bio zadovoljan već sa prvim Tanjinim snimanjem u studiju i istakao da se tu odmah vidi da će pesma biti pravi bum.

Kao treći izvođač ove pesme javlja se Rimski koji je ne krije zadovoljstvo povodom saradnje sa Tanjom Savić:

Ona ima taj pesak u glasu koji čini ovu pesmu dodatno emotivnom, jedva čekam da je čujete i siguran sam da će biti veliki hit - naglasio je on sa velikim oduševljenjem.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: Posle dugo vremena u javnosti SONJA UŽIVALA U OVOM DRUŠTVU! (FOTO)

Dok se novi hit polako "krčka",  ovaj trio iščekuje pozitivne reakcije publike i sprema spot za ovu pesmu.

Autor: Pink.rs

#Corona

#Rimski

#Tanja Savić

'