AKTUELNO

Novi problemi bivše košarkašice.

Bivša košarkašica, Milica Dabović je odlučila da se povuče iz medija i posveti svom privatnom životu. Nakon spekulacija da ju je napustio otac njenog deteta sa kojim je bila u neobaveznoj vezi, Milica sada ima nove probleme.

Foto: Instagram

Kako je ostala bez podrške svog izabranika, Milica je odlučila da svoje probleme podeli sa pratiocima na instagram profilu, što je izazvalo lavinu komentara.

Osećam grip i onaj osećaj kada se šćućuriš u svoja četiri zida sa svojim kucama i bebom i razmišljas o 35 godina života, gledaš seriju, jedeš pomorandže i osećaš ponos, osećaš ljubav, prijatelja, dece, porodice, ljudi...Osećaš i sreću, samo razmisliš šta je "sreća" za tebe znači, a osećas i sve ono što ne želiš, nego to je manje važno. Još malo, pa ćeš ceo moj svet biti ti, a ne verujem da nisi već sada...moj mali anđele!!! Borimo se, borili smo se i borićemo se - ovu emotivnu poruku Milica je uputila svojoj nerođenoj bebi i time raznežila svoje pratioce koji su joj uzvratili porukama podrške.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: RADUJE SE NOVOJ ŽIVOTNOJ ULOZI! Lukas: Biću najlepši i najluđi deda! (VIDEO)

Nakon što je Milica objavila na instagramu ovu emotivnu poruku posvećenu njenoj bebi, usledilo je niz poruka podrške od pratilaca na instagramu.

Autor: Pink.rs

#Milica Dabović

'