AKTUELNO

Bivša rijaliti učesnica ne prestaje da krši zakon!

Ekipa emisije "Paparazzo lov" uhvatila je bivšu učesnicu najpopularnijeg rijalitija u regionu, Dalilu Dragojević, kako se useljava u novi stan sa pevačicom i nekadašnjom učesnicom"Zadruge", Marijanom Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Po svemu sudeći, Marijana svojim komšijama svako jutro priređuje nezaboravan prizor u svojim nikad izazovnijim kombinacijama, a ekipa pomenutre emisije uhvatila ju je kako šeta psa u prekratkom šortsu koji otkriva i više nego što bi trebalo.

Nakon što je raskinula "dugu" vezu sa Lukom Nikolićem, Dalila je spakovala kofere i napustila stan u kom je svojevremeno živela sa sad već bivšim dečkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dve su ruku pod ruku, otišle do najelitnijeg naselja u Beogradu gde su se zasdržale do kasnih večernjih sati, a onda su se uputile u restoran u koji je Dalila svojevremeno dolazila sa bivšim dečkom.

Iako je zamalo pregazila Filipa Cara, Dalila očigledno nije išla na dodatne časove vožnje, te je zaboravila da crveno svetlo na semaforu označava da vozač treba da stane, a onda je iz skroz leve trake skrenula desno i napravila totalnu pometnju u saobraćaju, pa se zajedno sa prijateljicom zaputila u nepoznatom pravcu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: M. M.