AKTUELNO

U njih je stekla poverenje.

Ćaskajući sa devojkama u spavaćoj sobi Andrijana Radonjić otvorila im je dušu i ispričala delić iz stresnog perioda svog života, pošto su to pre nje uradile i Sandra Bajić, poznatija koa MC Alex, Zorana Stefanov i Teodora Džehverović.

Naime, ona je dve godine bila u srećnoj vezi sa dečkom zbog čijeg je stila života stalno bila zabrinuta.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja nikad ništa bolje nisam imala nego sa tim dečkom kojeg znam već pet godina. Bili smo dve godine zajedno. Ja sam otišla, počela sam da radim, odselila se iz tog mesta gde sam živela. Svašta se tu izdešavalo, ali čujemo se, dobro jutro-laku noć, ceo dan - rekla je Andrijana.

Ona je već ranije to pominjala Zorani, a sada je ispričala i ostalim drugaricama.

Foto: Ivan Vučićević

- Pričala sam baš njoj, kad je padao s motora ja se odsečem. Znaš li da treba da krenem da pevam svadbu u tri popodne, on mi se ne javlja, mi se posvađali veče pre toga. I ja šaljem poruku sestri moje kume "reci mi samo da li si ga videla i d ali je sve ok", jer znam da je pao jednom s motora i polomio butnu kosku. I ona mi kaže da ga nije videla ni u gradu prethodne noći ni tog dana. I ja ond anjemu pošaljem poruku "samo mi napiši da si dobro" i on mi ne odgovara i ja počinjem posle da pevam i minut pred početak stiže mi poruka od njega "pao sam s motora, polomio sam telefon". U međuvremenu mi stiže poruka od te njegove kume na kojoj mu je noga crna. Ja se oduzela, a tad sam bila u Požegi, 350 kilometara odatle, imam dva dana da odem da ga vidim. I počinje pesma "Jedan dan života", ja se izgubila, veze nemam da treba da počnem da pevam - ispričala je ona, a ceo razgovor možete pogledati u donjem snimku.

Autor: V. T.

#Andrijana Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#pevačica

'