AKTUELNO

Folk pevačica će u "Amidži šouu" pričati kako o poslovnim uspesima, tako i o privatnom životu.

I ovog utorka, uživo od 22:30h, u emisiji "Amidži šou" očekuju vas ekskluzivni gosti i najbolja zabava.

Snežana Đurišić će sa voditeljem Ognjenom Amidžićem iskreno govoriti o svemu, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Otkriće sve o sinu kog se odrekla, u kakvim je odnosima sa Anom Bekutom, ali i šta je još publici pripremila posle novog singla.

Foto: YouTube screenshot

Nikolija Jovanović pričaće o majčinstvu i tome kako se snalazi u ulozi roditelja, kako su Relja Popović i ona proslavili prvi rođendan ćerke Ree, ali ćete videti i kako će atraktivna pevačica proslaviti svoj rođendan uživo u emisiji "Amidži šou".

Foto: E-Stock/Kobra

Ko su dijabole, šta joj se događa u privatnom životu i na koje izazove je sve spremna, otkriće jedna od najzgodnijih pevačica na javnoj sceni, Sandra Afrika.

Foto: YouTube screenshot

Direktno iz "Škole za ljubavnike" stiže nam Milan Kalinić, koji će demonstrirati šta je tamo naučio, a otkriće i kakav to novi projekat priprema sa koleginicom Sanjom Marinković.

Foto: Pink.rs

Pravo iz najgledanijeg rijalitija svih vremena, "Zadruga", u studio emisije "Amidži šou" stiže i Dušica Jakovljević, koja će dati odgovor na pitanje da li je rijaliti život ili je život rijaliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkačene igre, uvrnuta pitanja i sumanute situacije se podrazumevaju, zato ne propustite novo izdanje desete sezone emisije "Amidži šou", u utorak, 24. oktobra, uživo od 22:30h, samo na TV Pink - jer vas očekuje novi nivo zabave!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Dušica Jakovljević

#Milan Kalinić

#Nikolija Jovanović

#Ognjen Amidžić

#Rea Popović

#Relja Popović

#Rijaliti Zadruga

#Sandra Afrika

#Sandra Prodanović Afrika

#Sanja Marinković

#Snežana Đurišić

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

'